i3 8100 ve 1050 Ti sistem nasıldır?

Almışken bütçeniz yetiyorsa i5 8400 almanızı öneririm. İleride ekran kartı yükseltmesi yapmak isterseniz daha elverişli olur.
Maalesef bütçem olsaydı alırdım istediğim liseyi kazansaydım 1060lı sistem toplayacaktım bende en azından şuanki kullandığım bilgisayardan daha iyi olduğu için bu sistemi düşünüyorum
PSU hariç güzel bir sistem.
İşlemciyi i3 8100 yapıcam ve güç kaynağını yükselteceğim

Maalesef bütçem olsaydı alırdım istediğim liseyi kazansaydım 1060lı sistem toplayacaktım bende en azından şuanki kullandığım bilgisayardan daha iyi olduğu için bu sistemi düşünüyorum

İşlemciyi i3 8100 yapıcam ve güç kaynağını yükselteceğim
PSU olarka ne almayı düşünüyorsunuz?

Hocam, kötü ya. En azından i5 8400 yapmaya çalışın, arkadaşım bu sistemi topladı pişman oldu. Sürekli drop giriyor.
Anca işlemciyi i3 8100 alabilirim drop gireceğini sanmıyorum bu sistemle ultra ve yüksek ayarlarda en fazla 60 fps oynanıyor en ideali orta ayarlar ile oynanır arkadaşın hangi ayarlarda oynamış
Sürekli drop yiyeceğimi sanmıyorum 1920x1080 çözünürlükte orta yada düşük ayarlarda oyunları oynadığım takdirde drop gireceğini sanmıyorum

Hocam, kötü ya. En azından i5 8400 yapmaya çalışın, arkadaşım bu sistemi topladı pişman oldu. Sürekli drop giriyor.
Zaten 1050ti sistemlerden çok büyük umutlar beklenmemeli çünkü 1080p çözünürlükte en iyi düşük orta ayarlarda oynatıyor. Şuanki bilgisayarımdan çok daha iyi olduğu için alıyorum yoksa param olsa bende daha iyi bir şeyler alırım :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı