i3 8100 ve GTX 1060 3GB sistem toplama

MasterWeb

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle baştan söyleyeyim, bana Ryzen önerisi ile gelmeyin. Her ne kadar sık render yapsam da benim için 1080p oyun performansı daha önemli. Bu nedenle Ryzen düşünmüyorum. Şimdi, konumuza gelelim.

Normalde render işlemini çok sık gerçekleştiren birisiyim fakat şu anlık bütçem bu kadar ve sağlam bir sistem alt yapısı oluşturup, 4-5 ay sonra işlemci upgradei yapmayı (i7 ile) düşünüyorum.

Sistemim genel olarak nasıl, topladığım parçaların herhangi birinde öneriniz (şu model sıkıntılı, 50 TL daha ekleyip şunu alabilirsin gibi.) var mı?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

4500 TL Sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Render sisteminde RAM miktarı 8'den fazla olmalı. Bu da yükseltilmeli. Ekran kartı yükseltme hedefiniz de varsa, GTX 1050 Ti alın şimdilik. Elde kalan bütçeyle RAM'i 16 yapabilirsiniz.

Render sisteminde RAM miktarı 8'den fazla olmalı. Bu da yükseltilmeli. Ekran kartı yükseltme hedefiniz de varsa, GTX 1050 Ti alın şimdilik. Elde kalan bütçeyle RAM'i 16 yapabilirsiniz.

RAM ve SSD takviyesi olacak tabii ki de. Ekran kartını yükseltmeyi de düşünüyorum. GTX 1050Ti ile GTX 1060 3 GB arasında çok az bir fiyat farkı var fakat FPS olarak bayağı bir fark var bu nedenle GTX 1050Ti almayı düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı