i3 8100 ve GTX 750 Ti sistem FPS düşme sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar 1080p'de 60 FPS falan alabiliyorum ama çatışmalarda ani dönüşlerde FPS düşüşü yaşıyorum. 20-25 FPS oluyor ama normal yururken loot yaparken vb. FPS gayet güzel, ısınma da yok.
Driverler güncel, sistemim;
  • GTX 750 Ti
  • Intel i3-8100
  • Windows 10
  • 16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla PUBG oynuyorsun. Zaten sıkıntılı bir oyun, ekran kartın da çok yeterli sayılmaz bu oyun için. Tab'a basıp çantanı açtığında karakterinin resmi çıkıyor, bunu kapatmalısın. Ayrıca eğer yapmadıysan NVIDIA Control Panel'den de ayarları yüksek performansa alırsan bir nevi çözülebilir belki.

Hangi oyunda yaşıyorsun? Her oyunda böyle bir sorun var mı? Oynadığın ayarlar nedir?
PUBG oynuyorum.
Anladığım kadarıyla PUBG oynuyorsun. Zaten sıkıntılı bir oyun, ekran kartın da çok yeterli sayılmaz bu oyun için. Tab'a basıp çantanı açtığında karakterinin resmi çıkıyor, bunu kapatmalısın. Ayrıca eğer yapmadıysan NVIDIA Control Panel'den de ayarları yüksek performansa alırsan bir nevi çözülebilir belki.
Denedim ama olmadı galiba dediğiniz gibi ekran kartı düşük kalıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı