i3 8100 ve RX 570 Sistem Toplama

RapLord

Kilopat
Ekran Kartı: RX 570 Nitro OC+ 4 GB
Anakart: MSI H310M PRO-VH DDR4 2666 MHz
RAM: Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4
İşlemci:Intel i3-8100 3.60 GHz
işlemci soğutucu:Cooler Master Hyper TX3i İşlemci RR-TX3E-22PK-B1 İşlemci Fanı - Nanokatalog
HDD: Seagate 3.5" 1TB Barracuda
güç kaynağı:COOLER MASTER Elite V3 600W

İşte bunlar bunlara göre yolculuk yapabileceğim bir kasa istiyorum. Eğer farklı bir şey al derseniz fiyatı geçmediği sürece önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı yazmamışsın. İşlemci fanı almana gerek yok bence. Nasılsa işlemciyle birlikte göndericekler stock fanını. Ona vereceğin parayı ekran kartına ekleyip RX 580 4 GB alman daha iyi olur. Bütçede varsa B360 anakart ileriye dönük bir seçim olur. Onun haricinde iyidir.

Fiyatı yazmamışsın. İşlemci fanı almana gerek yok bence. Nasılsa işlemciyle birlikte göndericekler stock fanını. Ona vereceğin parayı ekran kartına ekleyip RX 580 4 GB alman daha iyi olur. Bütçede varsa B360 anakart ileriye dönük bir seçim olur. Onun haricinde iyidir.
Teşekkürler
Bence soğutucuyu iptal ederek en azından Windowsu kurabileceğiniz bir SSD almanız yararınıza olacaktır. 8100 zaten ısınan bir işlemci değil, stok fan yeterli olacaktır.
Teşekkürler de hangi kasayı önerirsiniz
Anladım. Kasa deyince komple sistemi anladım ben. Kasa olarak P350X öneririm çok güzel bir kasadır.
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı