Geliyoruminceince
Decapat
- Katılım
- 7 Nisan 2023
- Mesajlar
- 384
1150 tl sarı sitedeEvet ne kadara alacaksanız?
1150 tl sarı sitedeEvet ne kadara alacaksanız?
1150 TL sarı sitede.
Alınabilir bende kullanıyorum tek eksisi overclock desteği yok ama lazım olmuyor.
Peki bu anakart nasıl denir benim anakarttan daha düşük bir model değil değil mi bana bir problem yaşatmaz.
onun tam olarak ne olduğunu bilmiyorumA serisi anakart giriş seviye olur ama bir sıkıntı yaratmaz. Overclock yapmak gibi bir fikriniz yok değil mi?
Onun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.
Örneğin işlemciniz 4 GHz de çalışabiliyor maksimum. BIOS'tan elle işlemcinizi 4.3 GHz hızına yükseltmenize olanak tanır ama işlemci ömrünü de kısaltabilir. Değerleri temsili olarak verdim. Pek gerekli değil.
Peki bu işlemciyle uyumlu olur mu https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rbo-4.2ghz-6-core-12-threads-1208437093/detay ve siz ne diyorsunuz bu işlemciye.
Güzel uyumlu olur.
Merhaba şimdi şu ikisini alacağım gibi gözüküyor size tekrar danışayım dedim.
MSI a-520M-A Pro https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-3500x-islemci-plus-fan-am4-1192207309/detay/
Bu anakart AMD Ryzen 5 3600 takmayı kaldırır mı ve benim RX 570 ekran kartımı kaldırır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.