i3 8350K ve RX 580 sistem PUBG'de düşük FPS sorunu

STiZZEDDiN

Kilopat
BF1'de Ultra ayarlarda 90 FPS alırken PUBG'de Ultra ayarlarda en fazla 55 FPS alabiliyorum.

SDASFA.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu degerler cok anormal ana menude falan mi aldin ? Birde bir bugu var MSI Afterburnerin ozellikle bu AMD kartlarda oluyor. Oyunu actiktan sonra alt+tab yapip MSI Afterburneri tekrar açıp o sekilde tekrar ekran görüntüsu paylaş.

Hocam antreman mapinde fps genelde düşük. Orada bi optimizasyon sorunu var. Sanhok mapinde durum nasıl
AMD ekran kartlarına çok mutabık değilim lakin şunu anladım driverler arasında fps farkı oluşuyor.
Ekran kartım Sapphire markalı Sapphire sitesinden indirdiğim driver 48 fps verirken şimdi MSİ'nin sitesinden MSİ rx580 driver indirdim ve fps 62 ye kadar çıktı lakin ben aynı ekran kartını i3 6100 lı bilgisayara taktığımda 65-70 fps kadar aldım o zamanda rx580 nin eski bir driveri kuruluydu.

Dosya Ekleri

• pub.jpg
    pub.jpg
    390,5 KB · Görüntüleme: 112
  • ooooo.jpg
    ooooo.jpg
    392,6 KB · Görüntüleme: 104
AMD ekran kartlarına çok mutabık değilim lakin şunu anladım driverler arasında fps farkı oluşuyor.
Ekran kartım Sapphire markalı Sapphire sitesinden indirdiğim driver 48 fps verirken şimdi MSİ'nin sitesinden MSİ rx580 driver indirdim ve fps 62 ye kadar çıktı lakin ben aynı ekran kartını i3 6100 lı bilgisayara taktığımda 65-70 fps kadar aldım o zamanda rx580 nin eski bir driveri kuruluydu.
Neden AMD nin kendi sitesinden indirmiyorsunuz ?

Arkadaslar rx580 in ulasabilecegi degerler budur zaten bundan ustunu beklemeniz mantiksiz haritadan haritaya deisir ama ultra ayarlarda pubde 45 65 arasi alirsin bu normal
Kaldiki 1080 ti bile 100 140 arasi aliyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı