STiZZEDDiN
Kilopat
BF1'de Ultra ayarlarda 90 FPS alırken PUBG'de Ultra ayarlarda en fazla 55 FPS alabiliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram kullanımın çok düşük belki ondan dolayı bir sıkıntı olabilir.BF1'de Ultra ayarlarda 90 FPS alırken PUBG'de Ultra ayarlarda en fazla 55 FPS alabiliyorum.
Eki Görüntüle 348714
Msconfig den önyüklemede rami 8192 yapmama rağmen hala az kullanıyorRam kullanımın çok düşük belki ondan dolayı bir sıkıntı olabilir.
Bu degerler cok anormal ana menude falan mi aldin ? Birde bir bugu var MSI Afterburnerin ozellikle bu AMD kartlarda oluyor. Oyunu actiktan sonra alt+tab yapip MSI Afterburneri tekrar açıp o sekilde tekrar ekran görüntüsu paylaş.
AMD ekran kartlarına çok mutabık değilim lakin şunu anladım driverler arasında fps farkı oluşuyor.Hocam antreman mapinde fps genelde düşük. Orada bi optimizasyon sorunu var. Sanhok mapinde durum nasıl
Neden AMD nin kendi sitesinden indirmiyorsunuz ?AMD ekran kartlarına çok mutabık değilim lakin şunu anladım driverler arasında fps farkı oluşuyor.
Ekran kartım Sapphire markalı Sapphire sitesinden indirdiğim driver 48 fps verirken şimdi MSİ'nin sitesinden MSİ rx580 driver indirdim ve fps 62 ye kadar çıktı lakin ben aynı ekran kartını i3 6100 lı bilgisayara taktığımda 65-70 fps kadar aldım o zamanda rx580 nin eski bir driveri kuruluydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.