i3 8350K ve RX 580 sistem PUBG'de düşük FPS sorunu

Arkadaslar rx580 in ulasabilecegi degerler budur zaten bundan ustunu beklemeniz mantiksiz haritadan haritaya deisir ama ultra ayarlarda pubde 45 65 arasi alirsin bu normal
Kaldiki 1080 ti bile 100 140 arasi aliyor
Benim sorunum şöyle i3 6100/Asus z170-A'lı PC ile Benim i3 8350k MSI z370 Tomahawk'lı PC'min arasinda 3-4 FPS fark var peki bu normal mi?

Sent from my MI 8 using Technopat mobile app

Burda harddisklerinde ufakta olsa onemi olabiliyor yazilim ve guc kaynagi degerlerinininde farki olabilir veya arkada herhangi bir islem yapan bisey olabilir 1 2 fps olmasi dogal 3 4 fpsde bu dediklerim fark koyar

Burda harddisklerinde ufakta olsa onemi olabiliyor yazilim ve guc kaynagi degerlerinininde farki olabilir veya arkada herhangi bir islem yapan bisey olabilir 1 2 fps olmasi dogal 3 4 fpsde bu dediklerim fark koyar
-Oyun m.2 ye kurulu
-Arka planda sadece MSI afterbuner çalışıyor.
-Eski güç kaynağı 750w di bu 650w fark olacağını sanmıyorum

Afterbourner bir program arkada islem yapan derken wi dowsun arka planinda bazi gereksiz seyler olabiliyor indirdigin seylerden veya yaptigi ayarlardan dolayi gelebiliyor bunuda arastirman lazim farklilik gordugun seyi arastirip siliceksin

Hocam ultra ayarda oynadiginiz icin ekran kartina cok yük biniyor ve FPS yi sınirlayan o oluyor. Islemci pek zorlanmiyor. O yüzden arkadasinizin pc si ile yakın FPS yi aliyorsunuz. Bir de düsüge alip deneyin farkı görün. Zaten PUBG her sey ultrada oynanmaz bence. Doku ve kenar yumusatma önemli en çok. Gölge,yeşillik ve post processing bence cokta gerekli ayarlar degil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı