Çözüldü i3 9100 Sistem ile video kaydetmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HRqueene3

Femtopat
i3 9100 ıle oyun oynayıp aynı anda vıdeo kaydı yapabılır mıyım PUBG Lite ve PUBG Mobile ve Fortnite ve GTA 5.

Videosu çekecegım ekran kartım GT 740 8 GB Kingston RAM var 550 Watt PSU.

Çözüm
9100 işlemcinin bu işi yapabileceğini düşünüyorum fakat ekran kartınız pek umut vermiyor. Yükseltirseniz gereksinimini karşıladığınız oyunları kaydetmeyi deneyebilirsiniz.
Doğru olup olmadığını bilmediğimiz için, bilsek bile, dalga geçmemiz, güzel ve hoş olmaz.
Doğru diyorsun da arkadaş çok ısrarcı o kartla GTA V'i yüksek ayarlarda oynayabildiğinde, aptal aptal küfürler edeceğine anlatsa dinleyeceğim.

Özel yapım derken? GT 740 diye bir kart var. 8 GB derken de RAM miktarından bahsetmiş.

O oyunları zaten düşük ayarlarda GT 730 bile oynatır. Orada da bir sorun göremedim.

En yüksek ayarlarda oynadığını iddia ediyor. Neyse, silindi zaten mesajları. Bi' önemi kalmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı