Arduo
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretmen
Son düzenleyen: Moderatör:
"404 Not Found"??? Domain patlamış heralde.
Değil hocam. Forumda sürekli konusu açılıyor, dolandırıcı.
Tüm ürünler olması gereken fiyatından çok daha ucuz. Hatta öyle ki 2. elini bile o fiyata bulamazsınız bazılarının. Ayrıca domain daha çok yeni alınmış. Ne hikmetse de yorumlar daha site açılmadan önceki tarihlerde yazılmış ve çok sahte duruyor. Bariz dolandırıcı.Emin misiniz çünkü ticaret bakanlığı sayfasında kayıtlı da.
2 gün öncesinde WhatsApp üzerinden kendileri ile iletişime geçtim ekte paylaşmış olduğunuz ürünün 24 ay garantili olup sıfır cihazlar olduğunu, kargoların Yozgat ilinden dağıtıma çıktığını belirttiler. Ben de bunun üzerine depolarına gelip ürünü görmek istediğimi söyledim ve olumlu cevap verdiler. Daha sonrasında bana yozgata ait bir konum paylaştılar. Paylaştıkları konuma gittiğimde bahçeli ve müstakil evlerden oluşan bir manzarayla karşılaştım. Kendilerine verdikleri konuma geldiğimi ve geldiğim yerin bahçeli oturma meskenlerinin olduğunu söylediğimde depo adresi olduğu için normal olduğu ve WhatsApp'tan yazın arkadaşlar yardımcı olsunlar gibisinden beni oyalayacak bahaneler uydurdular. Ne siteye ait bir afiş ne de depo görebildim. Sadece havale ile ödemeyi kabul ediyor ve stoktan daha fazla adet sipariş oluşturabiliyorsunuz bu da işin ilginç yanı.11.500 tl ye i7 işlemcili + rtx 3050 ilan gördük, fiyatı görünce beynim yandı en az 5 tane alacaktım. Güvenilir gibi görünmüyor. Kardeşime attığım görselleri ekledim.Eki Görüntüle 2577028Eki Görüntüle 2577027
2 gün öncesinde WhatsApp üzerinden kendileri ile iletişime geçtim ekte paylaşmış olduğunuz ürünün 24 ay garantili olup sıfır cihazlar olduğunu, kargoların Yozgat ilinden dağıtıma çıktığını belirttiler. Ben de bunun üzerine depolarına gelip ürünü görmek istediğimi söyledim ve olumlu cevap verdiler. Daha sonrasında bana yozgata ait bir konum paylaştılar. Paylaştıkları konuma gittiğimde bahçeli ve müstakil evlerden oluşan bir manzarayla karşılaştım. Kendilerine verdikleri konuma geldiğimi ve geldiğim yerin bahçeli oturma meskenlerinin olduğunu söylediğimde depo adresi olduğu için normal olduğu ve WhatsApp'tan yazın arkadaşlar yardımcı olsunlar gibisinden beni oyalayacak bahaneler uydurdular. Ne siteye ait bir afiş ne de depo görebildim. Sadece havale ile ödemeyi kabul ediyor ve stoktan daha fazla adet sipariş oluşturabiliyorsunuz bu da işin ilginç yanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.