Sitemim.
i3 9100F.
RX 570 ROG STRIX.
RAM 8 GB 2400 MHz.
Anakart H310M.
PSU 400W Frisby.
Arkadaslar Ultra'da bile 80-90 goruyorum fakat beklenmedik bir yerde ufak drop giriyor ve sinirimi bozuyor sebebi nedir?
Sitemim.
i3 9100F.
RX 570 ROG STRIX.
RAM 8 GB 2400 MHz.
Anakart H310M.
PSU 400W Frisby.
Arkadaslar Ultra'da bile 80-90 goruyorum fakat beklenmedik bir yerde ufak drop giriyor ve sinirimi bozuyor sebebi nedir?
Biliyorum o yuzden butun oyunlari cok dusuk ayarlar 100 FPS sabitliyorum PUBG'yi de cok dusuk 64 FPS sabitledim guc kaynagindan biraz ses cikmaya basladi normal mi? Ben birine sordugumda normal demisti.
Güç kaynağından ses çıkması normal değil. Merdiven altı güç kaynaklarına para vermeyin. Sertifikalı PSU'lar alın. Cool Master, Corsair, Gigabyte, FSP, Seasonic, Thermaltake gibi markalara yönelin.
Güç kaynağından ses çıkması normal değil. Merdiven altı güç kaynaklarına para vermeyin. Sertifikalı PSU'lar alın. Cool Master, Corsair, Gigabyte, FSP, Seasonic, Thermaltake gibi markalara yönelin.
Sağ olun elime para gecince hem RAM hem PSU alacağım son bir sorum olacak benim anakartim 2666 MHz'yi desteklio BNM RAM'im 2400 MHz yanina 2666 MHz RAM alabilir miyim yoksa 2400 olmakmi zorunda.
Õ