i3 9100 ve RX 570 sistemde PUBG drop sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Ahmet Demirciler

Centipat
Sitemim.
i3 9100F.
RX 570 ROG STRIX.
RAM 8 GB 2400 MHz.
Anakart H310M.
PSU 400W Frisby.
Arkadaslar Ultra'da bile 80-90 goruyorum fakat beklenmedik bir yerde ufak drop giriyor ve sinirimi bozuyor sebebi nedir?

Sitemim.
i3 9100F.
RX 570 ROG STRIX.
RAM 8 GB 2400 MHz.
Anakart H310M.
PSU 400W Frisby.
Arkadaslar Ultra'da bile 80-90 goruyorum fakat beklenmedik bir yerde ufak drop giriyor ve sinirimi bozuyor sebebi nedir?
Büyük ihtimalle RAM sınırda. Oyun içi RAM ve işlemci kullanımını MSI Afterburner ile test edebilir misiniz?

Güç kaynağından ses çıkması normal değil. Merdiven altı güç kaynaklarına para vermeyin. Sertifikalı PSU'lar alın. Cool Master, Corsair, Gigabyte, FSP, Seasonic, Thermaltake gibi markalara yönelin.

Sağ olun elime para gecince hem RAM hem PSU alacağım son bir sorum olacak benim anakartim 2666 MHz'yi desteklio BNM RAM'im 2400 MHz yanina 2666 MHz RAM alabilir miyim yoksa 2400 olmakmi zorunda.
Õ
Güç kaynağından ses çıkması normal değil. Merdiven altı güç kaynaklarına para vermeyin. Sertifikalı PSU'lar alın. Cool Master, Corsair, Gigabyte, FSP, Seasonic, Thermaltake gibi markalara yönelin.

Sharknoon 650W 80+ almayi dusunuorum fiyatida uygun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı