i3 9100F 1650S Darboğaz sorunu

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.365
S

Silinen üye 106715

Ziyaretçi
Bu ikiliyi almayın aldırmayın. Ekran kartı %33'de çalışıyor. Moralim çok bozuldu. Undervolt yapsam düzelir mi? Ayrıca dün böyle bir şey yoktu. Yağ gibi akıyordu. Sıcaklıklar normal :(
Sürücüler güncel.

GPU kullanımının o kadar düşük olması normal değil. Hangi oyunda bu durumu yaşıyorsunuz? Hangi ayarlarda? Çözünürlük nedir?
Rust. 1080p. Ayarları atıyorum hemen size. Ayrıca dün sorun yoktu dediğim W10 Home kullanıyordum. Şuan Pro.
3200G önermek nedir ya o daha çöp. Darboğaz yapmaması lazım bu ikilinin eğer BF5 falan oynamıyorsan. Kendin de demişsin dün böyle bir şey yoktu diye.
Onda OC yapılabilir diye dedim.
Aynı sorun Gmod'da da var.

3200G önermek nedir ya o daha çöp. Darboğaz yapmaması lazım bu ikilinin eğer BF5 falan oynamıyorsan. Kendin de demişsin dün böyle bir şey yoktu diye.

BF5 oynasa da darboğaz yapmaması lazım o işlemcinin. Ben i5 7500 (i3 8100) + 1650S'in performans dengi olan GTX 1060 6 GB ile Underground haritası dışında gram darboğaz yaşamıyorum. Genel olarak uyumlu bir ikili olmakla beraber işlemciye takılabilecek üst limit ekran kartlarından biri 1650S, kolay kolay sorun yapmaması gerek.

fdf.png

Şimdi W10 Home'a geçsem anahtarım aynı kalır mı? Yoksa bir daha mı anahtar almak zorunda kalırım?

Silinen üye 106715, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı