i3-9100F GTX 1060 sistem alınır mı?

Aslında eder gibi çünkü geçenlerde internet cafe'de biraz takıldım açıkçası hoşuma gitti sisteme baktığımda gtx 1060 6gb ve i5-7500 işlemci vardı. Çoğu oyunu kasma donma takılma olmadan rahatça oynatıyordu.
Hocam demek istediğim şey, sen bu bilgisayarı aldığında oyunları kasma donma olmadan oynayabileceksin ama bu 2 yıl sonra kasmaya başlayacak, ayrıca zaten 1650 ve 1060 neredeyse aynı güçte. Bu yüzden bütçenize göre daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz bence.

Hocam demek istediğim şey, sen bu bilgisayarı aldığında oyunları kasma donma olmadan oynayabileceksin ama bu 2 yıl sonra kasmaya başlayacak, ayrıca zaten 1650 ve 1060 neredeyse aynı güçte. Bu yüzden bütçenize göre daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz bence.
Hatta parçaları 2. Elden tek tek alırsan daha iyi bir pc toplayabilirsin.

Teşekkür ederim.

Hatta parçaları 2. Elden tek tek alırsan daha iyi bir pc toplayabilirsin.
Keşke bilgim olsaydı kendim toplardım yine de yardımcı olduğunuz için Teşekkür ederim sanırım önerilen frekans kasayı sipariş vericeğim.

Teşekkür ederim.

Keşke bilgim olsaydı kendim toplardım yine de yardımcı olduğunuz için Teşekkür ederim sanırım önerilen frekans kasayı sipariş vericeğim.
Rica ederim. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı