İ3 9100F GTX 1650 sistem toplamak

4385 TL.

4385 TL.

Çok teşekkür ederim.
Bu sistemi almasını önereceğim.

Çok teşekkür ederim.
Bu sistemi almasını önereceğim.
İsterseniz bir de HDD ekleyebilirsiniz 500 GB'lık ben fiyat daha düşük olsun diye böyle yaptım.
Bunu alabilirsiniz.

4385 TL.
Mis gibi sistem bu arada. GTX 1650S tam F/P ürünü.

1 kuruş bile çıkamazmış. Yoksa tabii ki Colorful 1650S eklerdim. SSD, RAM ve PSU'dan kısarak 1650S eklemek yerine daha dengeli bir sistem dizdim. 16 yerine 8 GB RAM alınırsa 1650S eklenebilir.
PSU'yu niye o kadar pahalı seçtiniz anlamadım. Kasanın önü gördüğüm kadarıyla hava almıyor, yanlış görmüş olabilirim. Ki şuan ben 1650S 8 GB RAM'le oynuyorum. Bir sıkıntısı yok. RAM'e ağırlık vermek yerine ekran kartını yükseltmek daha mantıklı bence.

@Silinen üye
AHBC serisi ile ilgili bazı sorunlara denk gelmiştim. AHBC 500W koyacaktım normalde ama o gördüklerim (tam olarak hatırlamasam da) kafamda yer edinmiş. Riske atmamak için High Power koydum.

Zalman T7 kasanın önü mesh. Kendi kullandığım kasa olduğu için biliyorum. İçinde Asus Dual RX 580 takılı, Dishonored 2'de Ultra ayarlarda TXAA açıkken en fazla 58 derece gördüm. Soğutma konusunda çok iyi ve sessiz bir kasa.

200 lira daha bütçe olsaydı 1650 Super koyacaktım. RAM'i 8'e düşürse zaten 1650 Super alabiliyor.

Toshiba SSD'lerin sorunlarına o kadar çok rastladım ki. En ucuz ve en az sorun çıkartan SSD'yi koydum.

Dediğin gibi 8 GB RAM alınarak 1650 Super alınabilir. RAM eklemek en ucuz ve kolay yükseltmelerden biri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı