i3 9100F İLE RX 5600XT darboğaz yapar mı?

ardamandaci

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimde RX580 vardı ve değiştirdim. Yerine Radeon RX 5600XT taktım fakat oyun oynarken vs çok fazla drop yiyorum ve FPS değerlerim önceki ekran kartıma göre hiç yükselmedi ve ekran kartı kullanımlarımda %50'lerde geziniyor. Siteden baktığımda darboğaz %36 gözüküyor.

Sistemim şöyle:
i3 9100F işlemci.
ASRock Z390 Phantom Gaming anakart.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapar islemcinizi yükseltmelisiniz

Evet, darboğaz var gibi duruyor. 9600K'ya yükseltin diyeceğim ama 2. elde eski intel işlemcileri yeni sıfır modellerden pahalıya satıyorlar :d
Evet o paraya yeni islemci anakart alirsiniz

i5 9400F kullanıyorum. Aynı ekran kartında ucu ucuna besliyor. Sizde darboğaz olacaktır.

Merhaba, sistemimde RX580 vardı ve değiştirdim. Yerine Radeon RX 5600XT taktım fakat oyun oynarken vs çok fazla drop yiyorum ve FPS değerlerim önceki ekran kartıma göre hiç yükselmedi ve ekran kartı kullanımlarımda %50'lerde geziniyor. Siteden baktığımda darboğaz %36 gözüküyor.

Sistemim şöyle:
i3 9100F işlemci.
ASRock Z390 Phantom Gaming anakart.
16 GB RAM.
Oyunun en yüksek grafiğinde bile yüzde 50 civari ise yapıyordur işlemci degistirebilirsiniz

Hocam her oyunda drop sorunu yaşıyorum. Ekran kartım yeterince güçlü diye aldım zaten.

İşlemci yükseltince ekran kartı tam performansını verir dimi hocam.
9400f yine yetersiz kalır diye düşünüyorum 9600k yeterli olur ama ikinci elde fiyatlar çok pahalı onun yerine yeni sokete geçmek daha iyi olur sizin için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00