- Makaleler
- 2
Öncelikle merhaba, bu sorunu 2. sefer yaşıyorum bu hafta içerisinde. Windows 11 Pro kullanıyorum, donanımları benchmark uygulamaları ile test ettiğimde herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum ancak Google'da vakit geçirir iken bu sorun yaşanıyor. Ayrıca Google'da anlamadığım şekilde Windows 11 geçtiğimden beri yeni sekme açtığım zamanlarda bazen Google donabiliyor, nedenini bilmiyorum bu konu hakkında da beni aydınlatırsanız sevinirim. Sistem birden kilitleniyor ve ses kendini tekrar ediyor ve daha sonra bilgisayar kendini kapatıyor ve BIOS ekranına atıyor, BIOS ekranına atmadan önce karşıma bu dize çıkıyor;
Daha sonrasında ise sisteme sorunsuz giriş yapıyorum, ancak AMD GPU sürücüsü ayarlarını sıfırlıyor. Bunu elektrikler gidip geldiğinde bile yapıyor AMD bu yüzden sorunun %100 GPU kaynaklı olduğu kanısına varamıyorum. Ayrıca benchmark sonuçlarım da gayet stabil gözüküyor. Sorunun daha çok Windows 11 ve yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak sizlerin de tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Sistem: RX 460, i3-9100F, 16 GB RAM, MSI H310M Pro VDH-Plus
İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
Sürüm: 22h2.
Daha sonrasında ise sisteme sorunsuz giriş yapıyorum, ancak AMD GPU sürücüsü ayarlarını sıfırlıyor. Bunu elektrikler gidip geldiğinde bile yapıyor AMD bu yüzden sorunun %100 GPU kaynaklı olduğu kanısına varamıyorum. Ayrıca benchmark sonuçlarım da gayet stabil gözüküyor. Sorunun daha çok Windows 11 ve yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak sizlerin de tecrübelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Sistem: RX 460, i3-9100F, 16 GB RAM, MSI H310M Pro VDH-Plus
İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
Sürüm: 22h2.
Son düzenleyen: Moderatör: