i3 9100F Sapphire RX 590 Watch Dogs 2 FPS sorunu

İki türlü de denedim. 8+4 ve 8+8 arasında performans olarak fark göremedim. Şuan 8+4 DDR4 şeklinde sıkıntısız kullanıyorum.
Dediginizi yapıcam 8 yada 4 gb daha ram eklicem. Çünki gerçekten canımı sıkmaya başladı bilgisayarı daha yeni aldım deli gibi fps düşüşü yaşıyorum.

Hocam RAM almışken aynı mhz, aynı model, aynı GB al ki RAM'ler çift kanal olarak çalışsın. Darboğazı en aza düşürmek için ayarları en fazlaya alıp denemelisin.

Hocam RAM almışken aynı mhz, aynı model, aynı GB al ki RAM'ler çift kanal olarak çalışsın. Darboğazı en aza düşürmek için ayarları en fazlaya alıp denemelisin.
Evet o şekilde alıcam zaten deniycem ultraya alıp ss alıp atarım buraya
Ayarları yükseğe alıp girdim oyuna ekran kartı kullanımı sürekli oynuyo yani 0 oluyo 20 oluyo 90 oluyo 100 hiç olmuyo işlemci kullanımı da 80 den aşşa inmiyor :(

Dosya Ekleri

• Adsızasdsd.png
    Adsızasdsd.png
    861,8 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı