ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto
www.techpowerup.com
Klasöre çıkartın programı ve Limits sekmesine girin. Ardından Clear'a basın. Sonrasında oyuna girin. En az 15 dakika kadar oynayın. Ardından da oyundan çıkınca bana Limits sekmenizi atın.
Bu sorun 1 ay önce filan olmaya başladı eskiden yoktu darboğaz olma ihtimali var mi varsa nasil çözebilirim bide 1.5 sendir termal macun yenilemiyorum onla ilgili olabilir mi?
Bu sorun 1 ay önce filan olmaya başladı eskiden yoktu darboğaz olma ihtimali var mi varsa nasıl çözebilirim bir de 1.5 sendir termal macun yenilemiyorum onla ilgili olabilir mi?
BIOS. Advanced bölümünde bulunuyor. CPU confugiration veya başka bir adla bulunması lazım oradan Turbo Boost ayarı olması lazım. Hazır eliniz deymişken sanallaştırmayı yani virtaualization kısmından açabilirsin.
Ama ben i5 10300H konusu ile karıştırmış olup işlemci yetmediğinden darboğaz yapma olasılığını unuttum açıkçası. Ama sen dediklerimi bir dene yine de.
BIOS. Advanced bölümünde bulunuyor. CPU confugiration veya başka bir adla bulunması lazım oradan Turbo Boost ayarı olması lazım. Hazır eliniz deymişken sanallaştırmayı yani virtaualization kısmından açabilirsin.
Ama ben i5 10300H konusu ile karıştırmış olup işlemci yetmediğinden darboğaz yapma olasılığını unuttum açıkçası. Ama sen dediklerimi bir dene yine de.
Yani bios dan turbo boost açicam çok sağ olun bu akşam bi denerim ama 1 ay önce olmaya başladı turbo boost la ilgisi olabilir mi ama yinede deniyeceğim sağ olun