i3-9100F ve GTX 1650 sistem GTA 5 donuyor

Doğrudur 8 GB RAM GTA 5 için ideal bende 8 GB RAM kullanıyorum 2666 MHz oyun gayet akıcı.

Daha önce konuda açmıştım bilgisayarıma vigua. A bulaştı diye, bu Virüsten Kaynaklı olabilir mi?
Temiz kurulum yaptım ama yine uyarı vermişti W Defender bende Eylemleri Başlat dedim Gitti ama hala emin değilim.

Daha önce konuda açmıştım bilgisayarıma vigua. A bulaştı diye, bu virüsten kaynaklı olabilir mi?
Temiz kurulum yaptım ama yine uyarı vermişti W Defender bende eylemleri başlat dedim gitti ama hala emin değilim.

Bilgisayarınızı bilinmeyen bağlantılar indirmekten lütfen uzak tutun.
Virüs her türlü tehlikeye ve PC'nin sağlığını bozmak için yeterlidir.

Donmaktan kastım, şehirde motorumla dolaşırken oyun akıcılığı gidiyor. Ve Online oynamıyorum.

Ve droptan bahsetmiyorum oyunun akıcılığı gidiyor.
Araba sürerken oyunun akıcılığının gitmesinden şikayetçisiniz anladığım kadarıyla çok görülen bir şeydir araba kullanmaya başladığınızda veya motor şu yolu izleyin öncelikle Vsync ayarını on yapın eğer FPS drop yaşarsanız MSAA ile ilgili ayarları kapatmanızı veya 2X'e almanızı öneririm.

Araba sürerken oyunun akıcılığının gitmesinden şikayetçisiniz anladığım kadarıyla çok görülen bir şeydir araba kullanmaya başladığınızda veya motor şu yolu izleyin öncelikle Vsync ayarını on yapın eğer FPS drop yaşarsanız MSAA ile ilgili ayarları kapatmanızı veya 2X'e almanızı öneririm.
Deneyeceğim teşekkür ederim hepinize.

General ve reflection MSAA ayarlarını mümkünse advanced optionstaki extended distance scale seçeneği ile beraber devre dışı bırakın, o ayarlar tam bir ekran kartı düşmanı. Hikaye modu içinse benim bildiğim 8 GB RAM yeterli, ama online için çift kanal desteği yapmanız şart gibi bir şey, yetmiyor çünkü.

8 GB RAM bu oyun için yetersiz, özellikle Online'da. Aynı RAM'den bir tane daha alın, yağ gibi akar.
Hemen RAM al hızlanır dememelisin. Çünkü benim bilgisayarım bundan kat kat düşük bir bilgisayar 8 GB 2133MHz RAM var ve oyunun RAM kullanımı çok düşük, ortalama %30 RAM bana kalıyor. Arada oynuyor fakat stabil sayılır.

Edit: Ayrıca neredeyse tüm ayarlar High'da ve ekran kartım altı üstü GTX950.

Hemen RAM al hızlanır dememelisin. Çünkü benim bilgisayarım bundan kat kat düşük bir bilgisayar 8 GB 2133MHz RAM var ve oyunun RAM kullanımı çok düşük, ortalama %30 RAM bana kalıyor. Arada oynuyor fakat stabil sayılır.

Edit: Ayrıca neredeyse tüm ayarlar High'da ve ekran kartım altı üstü GTX950.
İşte bende bundan bahsediyorum.

General ve reflection MSAA ayarlarını mümkünse advanced optionstaki extended distance scale seçeneği ile beraber devre dışı bırakın, o ayarlar tam bir ekran kartı düşmanı. Hikaye modu içinse benim bildiğim 8 GB RAM yeterli, ama online için çift kanal desteği yapmanız şart gibi bir şey, yetmiyor çünkü.
Tek kanal yetiyor. 32 kişi olduğunda sıkıntı olmuyor. Fakat FiveM oynancaksa 45 kişiden sonra yetmemeye başlıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı