Günaydın. i3 9100F ve GTX1650 ile Fortnite oynayan var mı? Varsa yazabilir mi buraya? Bir sorun yaşıyor musunuz? Testlerde hep 2x8GB Bellek ile testler var. Ve güvenemiyorum. Lütfen ''Ölü yatırım ve 4C/4T'' gibi yorumlar yapmayınız. Biliyorum bunları.
Ben yazdım ki başlığa "lütfen "ölü yatırım ve 4C/4T'' gibi yorumlar yapmayınız. Biliyorum bunları." Yani bende biliyorum GTX1650'nin RX570'den güçsüz bir kart olduğunu.
1 Saniye bile değil etrafa bakarken sadece oyun alanında mesela 140 alıyorum 70'e düşüyor onun dışında bir sorun yok gölge kapalı yüksek ayarlarda 120 170 arası alıyordum ama su an oynamıyorum.
1 Saniye bile değil etrafa bakarken sadece oyun alanında mesela 140 alıyorum 70'e düşüyor onun dışında bir sorun yok gölge kapalı yüksek ayarlarda 120 170 arası alıyordum ama su an oynamıyorum.
Hayır bende 8 GB RAM var bir de arkada Discord falan acık oluyordu 16 GB varsa büyük ihtimal sorun yaşamazsın ama 9400F için söylüyorum 9100F için bilmiyorum.
Ben yazdım ki başlığa "Lütfen "Ölü yatırım ve 4C/4T'' gibi yorumlar yapmayınız. Biliyorum bunları." Yani bende biliyorum GTX1650'nin RX570'den güçsüz bir kart olduğunu.
Kardeşim yanlışın yanlış olduğunu bile bile yapmaya devam etme senin iyiliğin için diyorlar başka dertleri yok emin ol. Aynı fiyata daha iyisini yapmak varken neden kötüsünü yapasın ki?
Kardeşim yanlışın yanlış olduğunu bile bile yapmaya devam etme senin iyiliğin için diyorlar başka dertleri yok emin ol. Aynı fiyata daha iyisini yapmak varken neden kötüsünü yapasın ki?