Merhaba yeni bilgisayar aldım ama performansı çok düşük. İşlemci i3 9100F ekran kartı R7 240 PSU 300 Watt. Bütün Driver'lar kurulu bir tek BIOS güncellemesi yapmadım. Bir de PSU'nun markası Casper sanırım kalitesiz. Deceit'te en az 50 FPS almam lazımken 20 alıyorum ve bu bir oyunda değil.
Şurada Ryzen 2600, R7 240 ve 2x4GB 2666Mhz RAM ile 1080P en düşük ayarlarda testini yapmış birisi. 55-60 FPS alıyor sen 50 alıyorsan ortada herhangi bir sorun yok. O ekran kartının gücü belli.
Bu adam hem video çekiyor hemde 1920x1080 çözünürlükte oynuyor. Birde oyununda hiç kasmalar olmuyor. Ben 1440x900 çözünürlükte oynuyorum. Birde Total War Attila oyununda en düşük ayarlarda 30 fps veriyor ve işlemci kullanımı %20 ekran kartı %100. Abim bilgisayarı mağazadan aldı ama MSİ Afterburner ile overclock sonda gözüküyor. Herhangi bir sorun varmı sizce?
Bu adam hem video çekiyor hemde 1920x1080 çözünürlükte oynuyor. Birde oyununda hiç kasmalar olmuyor. Ben 1440x900 çözünürlükte oynuyorum. Birde Total War Attila oyununda en düşük ayarlarda 30 fps veriyor ve işlemci kullanımı %20 ekran kartı %100. Abim bilgisayarı mağazadan aldı ama MSİ Afterburner ile overclock sonda gözüküyor. Herhangi bir sorun varmı sizce?
Hayır bir sorun yok. İşlemci, ekran kartı kullanım değerleri normal. Aynı kişi cep telefonu ile de çekmiş değerler hem overclocklu hem de overclocksuz gösteriyor istiyorsan tam videoyu izle sonrasında 720P de kaydetmiş.
Herkesin dediği gibi bu kartın gücü bu kadar. Total War Attila'da ekran kartı 100% gücünü kullanmasına rağmen 30 FPS vermiş buradan bile anlarsın.