i3-9100F ve RTX 2060 sistem ile yayın açılır mı?

Daha fazla  
Öncelikle sistemim şu şekilde;
Motherboard: H310M PRO-VDH Plus.
CPU: i3-9100F.
Display Card: MSI GTX 1050 2 GB.
RAM: 8x2 (16 GB) Corsair Vengeance Pro RGB.
SSD: Samsung Evo 860 500GB.
SSD: Crucial BX500 240GB.
HDD: 500GB 7200RPM.

Ekran kartı olarak RTX 2060 almayı düşünüyorum ve ekran kartının nvenc teknolojisi üzerinden yayın yapmak istiyorum. Sonuçta işlemciye değil ekran kartına yük bindireceğim için işlemcinin yeteceğini düşünüyorum belki de yanlıyorumdur.

Size sormak istediğim elimdeki işlemci ve RTX 2060 6 GB ekran kartıyla nvenc teknolojisi üzerinden 720P 60FPS yayın açabilir miyim?

1608661989393.png

9100 F yazıyor görmüyor musun?

İşlemci her türlü şart. Ryzen serisi bir işlemci almanızı tavsiye ederim yayın için.

Peki idare etmez mi hiç ekran kartına yük bindirsem? CS:GO yayınında da sıkıntı çıkartır?

i3-9100F RTX 2060'a darboğaz yapıyor. Rahat yayın açılmaz bu arada.

CS:GO gibi oyunlarda idare edebilir mi peki? Veyahut sohbet yayınında?

Full yayın odaklı olacaksa öncelikli olarak Ryzen 7 2700. oyun - yayın karışık odaklı olacaksa Ryzen 5 3600 almalısın. Unutma ki Intel ve AMD'nin anakartları farklı. Yanlış alma.

Ucuz olsun performanslı olsun diye Intel topladığım için pişman oldum şu an :(

Ucuz olsun performanslı olsun diye Intel topladığım için pişman oldum şu an :(

Önceden soracaktınız hocam yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun. Ayrıca sistem çöp, darboğaz yapıyor. Üstüne üstlük siz yayın açacağım diyorsunuz, gülünç bir durum. Gidin satın işlemci ve anakartı sonra R5 3600 ve B450M S2H alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı