i3 9100F ve RX 580 sistem 3300₺'ye alınır mı?

Sadece oyun için bunlar tercih edilmeli.

950 liraya iyi bir fiyat VA pane olması güzel 72Hz'de yeterli Curved bilmiyorum azıcık yamuk monitörleri sevenler var sevmeyenler var kişiden kişiye değişebilir ama bence alınabilir.
Hocam yorumlarınız için sağolun konu kapanabilir bende aynı monitör kullanıyorum i53550 rx570 var bende 1080p ultra da 75 FPS verdiği için böyle düşündüm monitör curved olduğu için kızın ilgisini çekti ama hiç anlamıyorlar hatta şöyle bir anım oldu; Kız kuzenim bize geldi bilgisayarı gösteriyorum ekran neden yamuk dedi bende sorma ya yeni aldım eve getirirken monitörün üstüne düştüm dedim o da gerçekten mi çok üzüldüm falan dedi sonra aslında böyle daha iyi olmuş dedi bende koptum o an 😄

Sadece oyun için bunlar tercih edilmeli.

Vallahi 2 monitörde güzel ama arkadaşın dediği monitör VA olduğu için tevsiye ettiğin 2monitörden görüntü kalitesi daha iyi olacaktır ama oyun için toplandığını düşünürsek çok gerekli değil.

Son düzenleme:
@YasarPK

@YasarPK

Kusura bakmayın yanlış biliyormuşum :D arkadaşımda da var kendisi GPU'yu %70 üzerinde kullanamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynuyacağı oyun PUBG Mobile tarzı oyunlar olduğunu düşünürsek idare eder sistem PSU ve kasası çok iyi değil ama biz uyarımızı yaptık zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı