i3-9100F vs i3-10100F

Hocam gereksiz mesaj diye raporladım, adam i3 diyor siz i5 diyorsunuz.
Raporlayabilirsin bir şey olmayacak. Sebebini açıkladım, sıfırdan alacak olsa 10400F önermem. Adamda 9100F var zaten, 10100F'ye geçince uçmayacak. Kayda değer bir değişim için 10400F alması daha mantıklıdır bana göre.

Kızgın ve kahkaha atanlar çok zeki sanırsam, 10100F ile değişse bile çok artış yaşamayacak.

Biraz daha idare edip 10400F alması çok daha mantıklı ve farka değer.

i3 10100F ile i5 10400F arasında 2 FPS farkı var çoğu oyunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i3 10100F ile i5 10400F arasında 2 FPS farkı var çoğu oyunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şey FPS değil. İleride ekran kartı da değişecek ee? 10100F ile tıkanacak illaki 2060S, 3050 civarlarında. 10400F ile çok daha ileri gidebilir. Sadece FPS'ye göre almıyoruz ki işlemciyi, sizi bilmem ama ben sadece FPS'ye göre almıyorum.

Her şey FPS değil. İleride ekran kartı da değişecek ee? 10100F ile tıkanacak illaki 2060S, 3050 civarlarında. 10400F ile çok daha ileri gidebilir. Sadece FPS'ye göre almıyoruz ki işlemciyi, sizi bilmem ama ben sadece FPS'ye göre almıyorum.

Para diye bir şey var.
Adamın bütçesi düşük sanırım ve i5 10400F öneriyorsunuz, çok saçma.
Siz herkesi zengin mi sanıyorsunuz?

Para diye bir şey var.
Adamın bütçesi düşük sanırım ve i5 10400F öneriyorsunuz, çok saçma.
Siz herkesi zengin mi sanıyorsunuz?
Hakaret etmek istemiyorum açıkça anlatıyorum.

Önceki yorumumda "az daha bekleyip" diyorum, çat diye çıkarıp alsın mı diyorum? Ha der ben bekleyemem 10100F alsın. Ancak ileride ekran kartı takmak istediğinde aynı 9100F'de olduğu gibi sorun yaşayacak.

Ben ihtimalleri söyledim, karar konu sahibinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı