i3 9100F XFX RX 570 GPU besleme sorunu

Alakası yok. İşlemci ekran kartını besleyebilir. İşlemci çok ısınıyorsa macun bakımı yapılmalıdır. Kasa havalandırması iyi olmadır.

Alakası yok. İşlemci ekran kartını besleyebilir. İşlemci çok ısınıyorsa macun bakımı yapılmalıdır. Kasa havalandırması iyi olmadır.
İşemci ısınmıyor dostum steam pubg vb oyunlarda en babası sıcaklık 69-70 ama işin garip tarafı gpu sıcaklıgınıu zapdemıyorum fps sabıtleyıp oynamam gerek fps sabıtlemeyı kaldırdıgım zaman lobide bile 90 dereceye cıkıyor kart pc kendını kapatıyor

İşlemciye çok yüklenen oyunlarda çok az darboğaz yapabilir sadece, onun dışında rahat rahat besler.

Darboğazdan dolayı ısınıyor diye bir şey yok.
dostum ısınmak degıl yanmak bu yukarda arkadasa yazdıgım yazıyı yazıyorum burayaa fps sabıtlemedıgım zaman lobide bile 90 derecey kadar cıkıp kapatıyor GPU kendini

Hocam, GPU içinde bakım yapılabilir. Aynı termal macun buna da uygulanabilir. 90 derece yüksek bir sıcaklık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı