- Makaleler
- 8
Aptal değilim biliyorum, alttaki cümlede neden AMD seçmesini de söyledim.Dostum Intel Chipsetli bir anakarta AMD CPU nasıl takmayı düşünüyorsun? İki türlü de anakart alacağım zaten.![]()
Aptal değilim biliyorum, alttaki cümlede neden AMD seçmesini de söyledim.Dostum Intel Chipsetli bir anakarta AMD CPU nasıl takmayı düşünüyorsun? İki türlü de anakart alacağım zaten.![]()
Bu AMD fanboyları beni bitiriyor.R3 Ram frekansı ile birlikte daha fazla FPS veriyor.
10100F dediğimiz işlemci 3300X gücünde yalnız.Aptal değilim biliyorum, alttaki cümlede neden AMD seçmesini de söyledim.
9. nesilde dediğiniz türde bir CPU yok hocam. Anakart değiştirmek durumundayım maalesef.3100 dediğimiz işlemci 9100F'in 8 sanal çekirdekli hali gibi. Tabii bu darboğaz olmaması için önemli bir etken ama bu kadar masrafa değer mi tartışılır. O sokete uygun 4/8 bir işlemci almak daha mantıklı olur.
9. nesilde dediğiniz türde bir CPU yok hocam. Anakart değiştirmek durumundayım maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.