i3 sistem siyah ekran veriyor

ahmtkr

Kilopat
Daha fazla  
Bu sabah eski bilgisayarımı açarken birden siyah ekran oldu. Yani Windows başlatılırken Windows logosu çıktı ve siyah ekran düştü, hiçbir şey gelmedi sonra.
Sonraki denememde masaüstü geldi ve tekrar siyah ekrana düştü. Bir sonrakinde BIOS'a girmek istedim. BIOS ekranı geldi ve 2 saniye sonra tekrar siyah ekran geldi. Bilgisayarı güvenli mod olarak da başlatamıyorum siyah ekran geldiğinden. Dün gece hiç sıkıntı yoktu. Sabah açayım derken bu sorunla karşılaştım.
İşletim sistemi Windows 10 X32, işlemci eski bir nesil i3, ekran kartı modelini hatırlamıyorum ama eski bayağı. Bilgisayar 10 yıllık olmuştur.
Yardım edip fikir verenlere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sabah eski bilgisayarımı açarken birden siyah ekran oldu. Yani Windows başlatılırken Windows logosu çıktı ve siyah ekran düştü, hiçbir şey gelmedi sonra.
Sonraki denememde masaüstü geldi ve tekrar siyah ekrana düştü. Bir sonrakinde BIOS'a girmek istedim. BIOS ekranı geldi ve 2 saniye sonra tekrar siyah ekran geldi. Bilgisayarı güvenli mod olarak da başlatamıyorum siyah ekran geldiğinden. Dün gece hiç sıkıntı yoktu. Sabah açayım derken bu sorunla karşılaştım.
İşletim sistemi Windows 10 X32, işlemci eski bir nesil i3, ekran kartı modelini hatırlamıyorum ama eski bayağı. Bilgisayar 10 yıllık olmuştur.
Yardım edip fikir verenlere şimdiden teşekkürler.
Özür dilerim :D
Dahili grafik kartını kullanın.

Anakartın marka ve modeli nedir? BIOS'a hiçbir şekilde giremiyor musunuz?
Bios un nasıl açılacağını biliyorum. Yukarıda belirtmiştim. Okumadıysan, bios a girince de hemen siyah ekran geliyor.
Abi gerçekten okumuyor musunuz yazdıklarımı? Ne açarsam açayım 1-2 saniyede siyah ekran geliyor, kod falan yok düz siyah. Nasıl alayım ben o kodları.

Artı -1 Eksi
Delikanlılık taşlamaya devam et, umarım kendi kendine sorunu çözebilirsin.
Boş yapmaya gerek yok. Yardım istiyorum insanlardan, düzgün okumamışsın bende tekrarladım. Taşlama falan yok. Sonradan düzeltmişsin zaten yorumu, sen taşlama.
Bilgisayarı işlemcinin dahili grafik biriminden başlatmayı deneyebilir misiniz? Yapmanız gereken şey monitörün görüntü kablosunu anakarta takmak.
Deneyip bildiricem.
Bilgisayarı işlemcinin dahili grafik biriminden başlatmayı deneyebilir misiniz? Yapmanız gereken şey monitörün görüntü kablosunu anakarta takmak.
Anakarta bağlayarak denedim fakat bu sefer hiç görüntü gelemdi.
Denedim fakat hiç görüntü gelmedi bu sefer.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı