ahm3tia
Hectopat
Deneyeceğim bir de şey diyeceğim lisansım yok deneme sürümü için amahtar yazmam gerekiyor mu?Dediğim gibi Home Premium ağır gelirse Home Basic deneyin derim.
Deneyeceğim bir de şey diyeceğim lisansım yok deneme sürümü için amahtar yazmam gerekiyor mu?Dediğim gibi Home Premium ağır gelirse Home Basic deneyin derim.
Gerekmiyor diye biliyorum.Deneyeceğim bir de şey diyeceğim lisansım yok deneme sürümü için amahtar yazmam gerekiyor mu?
Hayır gerekmiyor.Deneyeceğim bir de şey diyeceğim lisansım yok deneme sürümü için amahtar yazmam gerekiyor mu?
Anahtar vermek serbest mi bilmiyorum ama bende boşta bir sürü Windows 7 anahtarı var. Eskiden depolamıştım.Deneyeceğim bir de şey diyeceğim lisansım yok deneme sürümü için amahtar yazmam gerekiyor mu?
Hayır gerekmiyor.
Teşekkür ederim. Eğer bu setupı kurarken de bu ve bunun gibi hatalar alırsam tekrar konu açarım bilgilendirmeleriniz için teşekkür ediyorumGerekmiyor diye biliyorum.
HDD, SSD desteklemiyor diye biliyorum.
Gerek yok dostum sende kalabilirAnahtar vermek serbest mi bilmiyorum ama bende boşta bir sürü Windows 7 anahtarı var. Eskiden depolamıştım.
Siz bilirsiniz. İyi kurulumlar o zaman hocamGerek yok dostum sende kalabilir
Home Premium 64 Bit dosyayına baktım sadece SHA değerleri var Home Basic de Google Drive indirme linki var o yüzden Home Basic versiyonunu indiriyorum SHA değerleri ile indirmeden olmuyor değil miWindows 7 Home Premium 64 Bit olabilir. Eğer ağır gelirse Home Basic deneyin.
Home Premium 64 Bit dosyayına baktım sadece SHA değerleri var Home Basic de Google Drive indirme linki var o yüzden Home Basic versiyonunu indiriyorum SHA değerleri ile indirmeden olmuyor değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.