i3 ve GTX 750 ti tabanlı sistem toplama

Yiğit Çevik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta dediğim gibi i3 ve gtx 750 ti tabanlı sistem toplamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Lol ve cs:go gibi oyunları en son ayarda oynatır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olan arkadaşlar olacaktır. Dediğiniz oyunları ise rahat bi şekilde oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
400 TL daha ekleyip iki katı sistem alabilirsin.:like:

Dosya Ekleri

• sistem.PNG
    sistem.PNG
    57 KB · Görüntüleme: 413
Alternatif bırakıyorum kardeşim. Sinerji.gen.tr adresinden. Bütçeni 100 lira kadar aştım ama i5 4460 ve Gtx 960 tabanlı bir sistem oldu. Tercih ettiğim kasa Micro Atx ama seçtiğim bileşenler çok ısınmadığı ve ekran kartın falan ufak boyutta olduğu için sana yetecektir. Eğer bütçeni bu kadar aşamıyorsan 4GB ram alabilirsin. Lol ve Cs:go için bu boyutta ram yeterli. Ancak başka oyunları oynamak istersen sıkıntı çıkarabilir. Taviyem bütçeni 100 lira aşarak 1. alternatifdeki sistemi alman.
2110.png

2. alternatif
2041.png

Hocam o kasanın boyutu küçük. Micro Atx bir kasa. Ufak tefek birşey. Bunun dışında kablolama sistemi diğerine oranla daha düşük. Malzeme kalitesi olarak ikiside aynı diyebiliriz. 1. kasanın içindeli güç kaynağı 12v kanalından kombine olarak 360 watt veriyor ki bu sisteminiz için fazlasıyla yeterli. Bunun dışında kasada fan yok malesef ama fanlar çok pahalı değil 20 25 liraya 2 tane fan alabilirsiniz kasa için kasa içi hava sirkülasyonu iyi olsun diye. 1. sistemdeki bileşenler çok ısınan, fazla güç tüketen bileşenler olmadığı için o kasayı önerdim. Size yetecektir yani. 2. sistemdeki kasa ile aralarında 50 lira fark var eğer kafana yatmazsa onu da alabilirsin. Yada resimdeki gibi bir alternatif de yapabilirsin arada 20- 30 lira oynuyor. Yalnız o gördüğün fiyatlara kdv dahil değil kardeşim. Kdv sepet toplamına ekleniyor. @Halil İbrahim Altay Kardeşimiz bu kasayı kullanıyordu aklındakileri ona sorabilirsin.

233.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı