İ3 ve GTX 960 nasıldır?

FurkanTechno

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, i3 ve GTX 960 veya benzeri ekran kartı kullananlar bu ikilinin nasıl olduğu hakkında yorum yaparsa sevinirim. GTA 5 gibi işlemciye yük bindiren oyunlarda 1080P orta ayarlarda ekran kartından tam performans alabiliyor muyuz ? Yoksa ara ara düşüşler oluyor mu ? Ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum, testlerini izlememe rağmen bu ikili konusunda kesin bi sonuca varamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, i3 ve GTX 960 veya benzeri ekran kartı kullananlar bu ikilinin nasıl olduğu hakkında yorum yaparsa sevinirim. GTA 5 gibi işlemciye yük bindiren oyunlarda 1080P orta ayarlarda ekran kartından tam performans alabiliyor muyuz ? Yoksa ara ara düşüşler oluyor mu ? Ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum, testlerini izlememe rağmen bu ikili konusunda kesin bi sonuca varamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Gtx 960 alıyorsun 1080p'de orta ayarlarda oynayayım diyorsun :D
Yüksek-Ultra'da rahat oynarsın.Ama fps yüksek istersen yüksek ayarlara alırsın sıkıntısız oynarsın.Bu arada @sen7en adlı arkadaşın dediği gibi RX 470 daha iyi bir seçim olur.

GTX 960 2GB uygun fiyata bulursan al. 4GB sürümü nerdeyse RX 470 fiyatında. :) O yüzden RX 470 almanı tavsiye ederim. Darboğaz yapabilir ama çok etkilemez seni.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı