e.n.e.s
Kilopat
- Makaleler
- 5
Fark etmez yine de kullanılamayacaktı zaten, dediğim gibi de iGPU da macOS tarafında sıkıntılı.Moderatör başlıkta hata yapmış Ekran kartım 1650 Tİ.
Fark etmez yine de kullanılamayacaktı zaten, dediğim gibi de iGPU da macOS tarafında sıkıntılı.Moderatör başlıkta hata yapmış Ekran kartım 1650 Tİ.
Kodlama, günlük işler için pek bir sıkıntı görmedim ben. Sürücüleri düzgün yüklediğiniz taktirde tüm parçalar düzgün bir şekilde çalışacaktır.Fark etmez yine de kullanılamayacaktı zaten, dediğim gibi de iGPU da macOS tarafında sıkıntılı.
Sizin işlemciniz nedir?Kodlama, günlük işler için pek bir sıkıntı görmedim ben. Sürücüleri düzgün yüklediğiniz taktirde tüm parçalar düzgün bir şekilde çalışacaktır.
Peki kurup DualBoot ile gereksinime göre geçiş yapmak mantıklı mı ve zor mu?Fark etmez yine de kullanılamayacaktı zaten, dediğim gibi de iGPU da macOS tarafında sıkıntılı.
Dualboot yapmak mantıklı tabii, pek de zor değil dualboot yapmak.Peki kurup DualBoot ile gereksinime göre geçiş yapmak mantıklı mı ve zor mu?
DualBoot da Windowsa geçiş yaparken GBU tam anlamı ile kullanılabilecek değil mi? bir de şuan MacOS kursam pc sıfırlanacak mı?Dualboot yapmak mantıklı tabii, pek de zor değil dualboot yapmak.
Farklı bir MacOS sürümü yüklersem bu durum ortadan kalkar mı? örneğin Catalina veya Mojave.Windows'ta GPU kullanılır niye kullanılmasın da daha büyük sorun olan şey ilk sayfada söylediğim macOS için iGPU sıkıntısı. Bu da bir örnek:
OpenCore - Intel 10. nesil Hackintosh Big Sur ekranda yırtılmalar oluyor
Merhaba değerli forum üyeleri herkese iyi günler. Aşağıda belirttiğim sistemdeki bilgisayara Hackintosh macOS X Big Sur kurulumu yaptım fakat ekranda aşağıda belirttiğim şekilde glitchler(yırtılmalar) oluştu. 3-4 tane Config denedik yine aynı şekilde sorunum çözülmedi. Aynı zamanda Hackintosh...www.technopat.net
Peki intel grafik işlemcisinin üzerine kurabilir miyim? (zaten intel üzerinden sorun olduğunu söylemişsiniz unuttum onu)Maalesef, bir şey değişmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.