i5 10200H GTX 1650 Ti laptop EA FC 24 FPS sorunu nasıl giderilir?

İşletim sistemi
Windows 11

KnockXs

Decapat
Daha fazla  
RAM
8gb
Ekran kartı
gtx 1650 ti
İşlemci
intel i 5 10200h
Arkadaşlar i5 10200H ve GTX 1650 Ti'a sahip bir Monster laptopum var fakat tüm oyun ici ayarları Windows ayarları cözünürlük telli saç falandır her şeyi yapmama rağmen oyunu 30 FPS bile oynayamiyorum işlemci 90 derecede ekran kartı 80 85 derecede calısıyor sorun ne olabilir?

Arkadaşlar i5 10200H ve GTX 1650 Ti'a sahip bir Monster laptopum var fakat tüm oyun ici ayarları Windows ayarları cözünürlük telli saç falandır her şeyi yapmama rağmen oyunu 30 FPS bile oynayamiyorum işlemci 90 derecede ekran kartı 80 85 derecede calısıyor sorun ne olabilir?

Grafik ayarları nasıl.

Hocam Belgeler>FC 24 dosyasını bulun silin (bu işlem tüm EA FC 24 verilerinizi siler fakat grafik ayarlarını da siler.) sonrasında oyuna girince otomatik ayar yapıyor hiç bir şekilde grafikleri ellemeyin. Bende böyle yaptığımda grafikleri ellemeyince kasmıyor. Tabii sisteminize de bağlı.

Hocam belgeler>fc 24 dosyasını bulun silin (bu işlem tüm EA FC 24 verilerinizi siler fakat grafik ayarlarını da siler.) Sonrasında oyuna girince otomatik ayar yapıyor hiçbir şekilde grafikleri ellemeyin. Bende böyle yaptığımda grafikleri ellemeyince kasmıyor. Tabii sisteminize de bağlı.

Yok hocam değişen yok. Sistemim mi kötü ondan mı FPS'im düşük yoksa ortada bir sorun mu var anlayamıyorum.

Arkadaşlar termal macunu yenileyerek sorunu cözdüm sadece FIFA degil cogu oyunlardaki drop sorunum ortadan kalktı bilginize.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı