i5-10210U bilgisayar Roblox oynarken çok ısınıyor

RAM
8 Gb
Ekran kartı
İntel uhd 620 128 mb
İşlemci
İ510210U
Merhaba arkadaşlar, ben genellikle MTA, Valorant, Minecraft oynarım MTA'da 55-68 arasi Valorant'ta 67-78 arası sıcaklıklar kardeşime Roblox indirdim oynaması için ancak oyuna girdi giriş ekranında 76 derece sonra 85 dereceyi gördü ilerleyen zamanlarda diğer oyunlarda görmüyor ancak Roblox'ta görüyor neden böyle oldu anlamadım. Tehlikeli bu sıcaklıklar şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, ben genellikle MTA, Valorant, Minecraft oynarım MTA'da 55-68 arasi Valorant'ta 67-78 arası sıcaklıklar kardeşime Roblox indirdim oynaması için ancak oyuna girdi giriş ekranında 76 derece sonra 85 dereceyi gördü ilerleyen zamanlarda diğer oyunlarda görmüyor ancak Roblox'ta görüyor neden böyle oldu anlamadım. Tehlikeli bu sıcaklıklar şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
90'a çıkmadıkça bir tehlikesi yok.
Neden bu kadar fazladır bir fikrim yok arka planda birşey açık tutuyor musunuz? Chrome gibi.

arka planda çok şey çalışıyor edge'yi kapatsam bile çalışıyo ufak tefek.
Buradaki 11. maddeyi yapın ama neyin ne işe yaradığını okuyun kullanmıyorsanız kapatın.

Ayrıca Windows aramaya arka plan uygulamaları yazın eğer Windows 10 kullanıyorsanız çıkacaktır. Oradaki tamamen kapatın veya arkada çalışmasına gerek olmayanların tikini kaldırın.
Ve arama yerine başlangıç uygulamaları yazın aynı şekil yapın onuda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı