i5-10210u laptopta düşük FPS

MelihSarioglu

Megapat
Arkadaşlar merhaba,
i5-10210u CPU.
MX130 GPU.
8 GB RAM.
Bu sistem ile CS'de 25 FPS alıyorum. İnternette test videolarına baktığımda ise yüksek ayarlarda 60 FPS alanlar var. Varsayılan olarak MX130 kullanıyorum fakat yine de en düşük ayarlarda 25 FPS alıyorum. BIOS'dan ayar mı yapmam gerek? Nasıl çözeceğim bu sorunu? Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,
i5-10210u CPU.
MX130 GPU.
8 GB RAM.
Bu sistem ile CS'de 25 FPS alıyorum. İnternette test videolarına baktığımda ise yüksek ayarlarda 60 FPS alanlar var. Varsayılan olarak MX130 kullanıyorum fakat yine de en düşük ayarlarda 25 FPS alıyorum. BIOS'dan ayar mı yapmam gerek? Nasıl çözeceğim bu sorunu? Teşekkürler.

İnternetin iyiyse benim gibi GeForce NOW'dan oynayabilirsin. Sıra çok az oluyor hemen sıra sana geliyor.

Arkadaşlar merhaba,
i5-10210u CPU.
MX130 GPU.
8 GB RAM.

Devre dışı bırakmayın 2 ekran kartı olan sistemde kendisi otomatik ayarlıyor dahili birimi etkin hale getirin NVIDIA Denetim Masası'ndan otomatik seç yerine yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin.

Devre dışı bırakmayın 2 ekran kartı olan sistemde kendisi otomatik ayarlıyor dahili birimi etkin hale getirin NVIDIA Denetim Masası'ndan otomatik seç yerine yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin.
Hocam onu da denedim fakat asla olmuyor 25 fps'in üstüne çıkamıyorum. Çok komik. Test videolarına baktım şimdi tekrar en yüksek ayarlarda 80-90 fps alıyorlar :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı