i510210U 8 GB RAM 128 MB Intel UHD grapchis düşük ayarlarda çözünürlüğü de kısarsak kaç FPS alırım ve çok ısınırsın?
ETS2 zaten yüksek gereksinimli bir oyun değil, kaldırır.i510210U 8 GB RAM 128 MB Intel UHD grapchis düşük ayarlarda çözünürlüğü de kısarsak kaç FPS alırım ve çok ısınırsın?
düz hocam intel uhd grapchics sayı yok.Hocam grafik kartının ismi ne tam ismi lazım Intel UHD graphic 620 mi? Eğer 620 ise GTA 5'i bile kaldırıyor.
Burada Hangi Oyunda Kaç Fps Alırsınız Göstermiş Fakat ETS 2 Yok Bunlardan yola çıkarak bir fps değeri buluruz
i510210U 8 GB RAM 128 MB Intel UHD grapchis düşük ayarlarda çözünürlüğü de kısarsak kaç FPS alırım ve çok ısınırsın?
Düz hocam Intel UHD grapchics sayı yok.
@ErenPredator
Ama herhalde baktımda 620 diye geçiyormuş bu işlemcilerde.
hocam girdim almanya seferine mi ne 3,4 dakika oynadım sıcaklıklar 62-68 arası düşük ayarlarda fps 30-48 arası ortalama 35-38 kasma yok çözünürlük kötü ama idare etcez sağolun.Hocam kaldırır o zaman. Sıcaklık sorusuna gelirsek denemeden bilemeyiz çünkü laptopun termal macunu yenimi fanları ne durumda falan onları tahmin edemeyiz artık oyunu oynayarak anlayabilirsiniz.
hocam oyunun grafiklerini düşürmeyi gölgelerini kapatmayı deneyinhocam girdim almanya seferine mi ne 3,4 dakika oynadım sıcaklıklar 62-68 arası düşük ayarlarda fps 30-48 arası ortalama 35-38 kasma yok çözünürlük kötü ama idare etcez sağolun.
sağolun.
yarın deneyeceğim.hocam oyunun grafiklerini düşürmeyi gölgelerini kapatmayı deneyin
ben bile 1024x768 25 fps alıyorumsa siz en azı 40 fps almalısınız
Maalesef Ekonomi...yarın deneyeceğim.
görüntü kötü canlı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.