i5 10300H sistem FPS değerleri iyi mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Opera'da 3 sekme açık. Discord, Steam, Vanguard arkada açık. RAM kullanımı bu şekilde.

Yani ideal seviyede. Ama kullanmadığın zaman Discord'u kapat veya bilgisayar başlarken Discord ve Steam'i çalıştırmasın. Onu da görev yöneticisinin başlangıç kısmından kapatabiliyordun sanırım. Emin olamıyorum çünkü halen ben Win 7 kullanmaktayım

Nvidia denetim masasinı sağ kılikle açın. görüntü ayarlarında kalite seçilidir. onu performans yapıp uygulayın.Oda olmazsa oyundan grafik ayarlarını yükseltip vsync özelliğini kapatın.

Önerin için teşekkür ederim. Onları görev yöneticisinden kapatırım.
NVIDIA denetim masasinı sağ kılikle açın. Görüntü ayarlarında kalite seçilidir. Onu performans yapıp uygulayın. Oda olmazsa oyundan grafik ayarlarını yükseltip v-Sync özelliğini kapatın.

V-Sync özelliğini kapatmayı denemedim. Onu da deneyip en kısa zamanda döneceğim. Teşekkür ederim.

Önerin için teşekkür ederim. Onları görev yöneticisinden kapatırım.

V-Sync özelliğini kapatmayı denemedim. Onu da deneyip en kısa zamanda döneceğim. Teşekkür ederim.
Selamlar dostum sana bir sorum olacak.Sistemlerimiz aynı ama ben csgo da fps drop yaşıyorum şu zamanlar da sen de durum nedir oynuyor musun?

Selamlar dostum sana bir sorum olacak. Sistemlerimiz aynı ama ben CS:GO'da FPS düşmesi yaşıyorum şu zamanlar da sen de durum nedir oynuyor musun?

Dostum güzel bir mağduriyet yaşadım. Birazdan bu konu hakkında da bir başlık açacağım. Şikayet var sitesine şikayette bulundum ancak daha onaylanmadı.

Büyük ihtimal sende tek kanal RAM kullanıp FPS sıkıntısı çektin.

Dostum Instagram adresimi paylaşsam oradan konuşalım. @_nurettinpolatt
Arkadaşlar büyük mağduriyete uğradım. Bu başlığa bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…