T.Tinuviel
Hectopat
Bu ikisinden baska bir sey yapayim mi?-80 yapın ikisini de o zaman.
Bu ikisinden baska bir sey yapayim mi?-80 yapın ikisini de o zaman.
Bu ikisinden baska bir sey yapayim mi?
olmuyor hocam cache i en fazla 75 e çekebildim. bu sefer de core u çekemiyorum direkt sistem donuyor.Hayır gerek yok.
Olmuyor hocam cache i en fazla 75'e çekebildim. Bu sefer de Core u çekemiyorum direkt sistem donuyor.
Vazgectim hocam kalsin boyle turboyu kapatiyorum yeterli oluyor. Durmadan donuyor çünkü 50 kere denedim. Biri oluyor digeri olmuyor. Anlayamadim 125 e cekin diyorlar ben max 77 e indirebiliyorum.Cache'i -60 yapın Core'u -75 yapmayı deneyin, olmaz ise Cache'i -50 Core'u -65 yapın.
Vazgectim hocam kalsin boyle Turbo'yu kapatiyorum yeterli oluyor. Durmadan donuyor çünkü 50 kere denedim. Biri oluyor digeri olmuyor. Anlayamadim 125'e cekin diyorlar ben Max 77'e indirebiliyorum.
turboyu kapatınca performans düşüklüğü oluyor tabiki ama bu düşüklüğün beni etkileyeceği derecede oyunlar oynamıyorum zaten pek. eğer ileride gerçekten düzgün bir şekilde yapabilecek arkadaşlar olursa. seve seve deneriz birlikte.Zaten deneye deneye uygun olan değeri kullanacaksınız. Sizin kararınız fakat Turbo'yu kapatmak mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.