i5 10300H ve GTX 1660 Ti düşük performans sorunu

O donanımla 300fps nasıl alıyormuş arkadaş merak ettim doğrusu ekran görüntüsü ister misiniz? Zira rtx 2060 low ayarlarda 300 veriyor r5 3600 işlemci ile. Fps değerleriniz gayet normal fakat arkadaşınızın beyanında sıkıntı var.

Driverlar'ın hepsi güncel. Her şeyi tam yapılı, araştırmadan konu açmam ben zaten. Elimdeki ürünün defolu olabileceğinden şüphe edip açmıştım bu konuyu ama tam bir açıklığa ulaşamadı. Rust ve Cyberpunk'da darboğaz oluyor. LoL'de 200 FPS alıyorum. Valorant'da ise daha da düşük oyun içerisinde 150 civarında seyrediyor 100'e kadar düşüyor. Isınma da yok. Garanti korkusundan açamıyorum laptopu da. Ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir yol yordam gösterin lütfen.

Driverlar'ın hepsi güncel. Her şeyi tam yapılı, araştırmadan konu açmam ben zaten. Elimdeki ürünün defolu olabileceğinden şüphe edip açmıştım bu konuyu ama tam bir açıklığa ulaşamadı. Rust ve Cyberpunk'da darboğaz oluyor. LoL'de 200 FPS alıyorum. Valorant'da ise daha da düşük oyun içerisinde 150 civarında seyrediyor. Isınma da yok. Garanti korkusundan açamıyorum laptopu da. Ne yapmalıyım arkadaşlar bana bir yol yordam gösterin lütfen.
Kardeşim sana yazdım yukarıda da arkadaşının dediği gibi bi fps yok o donanımla. Senin cihazında da lolde 200, valorant 150 gayet normal değerler. İki oyuna darboğaz yazmışsın, yaşadığın şey darboğaz değildir o işlemci o kartı besler. Ramın düşük kalıyor o oyunlara ve drop yiyorsun olay bu kasar basit, neden böyle teleşlandın anlamıyorum.

Kardeşim sana yazdım yukarıda da arkadaşının dediği gibi bir FPS yok o donanımla. Senin cihazında da LoL'de 200, Valorant 150 gayet normal değerler. İki oyuna darboğaz yazmışsın, yaşadığın şey darboğaz değildir o işlemci o kartı besler. RAM'ın düşük kalıyor o oyunlara ve drop yiyorsun olay bu kasar basit, neden böyle teleşlandın anlamıyorum.

Ekran kartım Cyberpunk'da maksimum %70 kullanım görüyor o da yüksek ayarlarda tabii. Düşükte oynuyorum arada takılsa da 50 FPS değerlerinde oynayabiliyorum. Aynı durum PUBG ve Rust'da da yaşanıyor. 1 adet daha uygun RAM takacak olursam bu sorunlarımdan kurtulacak mıyım yani?

Ekran kartım Cyberpunk'da maksimum %70 kullanım görüyor o da yüksek ayarlarda tabii. Düşükte oynuyorum arada takılsa da 50 FPS değerlerinde oynayabiliyorum. Aynı durum PUBG ve Rust'da da yaşanıyor. 1 adet daha uygun RAM takacak olursam bu sorunlarımdan kurtulacak mıyım yani?
İkinci Ram ufak çaplı takılmaları genelde bitirir. Fps olarak da dediğim gibi düşük felan değil, tüm kart ayarlarınız ne alemde bilmiyorum ama gayet kabul edilir değerler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı