i5 1035G1 MX330 vs R5 3500U Laptop

Hocam ben de Huawei'nin D15 veya D16 modelini alacağım ve YouTube'da üzün süredir araştırmalar yapıyorum. Ryzen 5 3500U Vega 8 olan i5 1035G1 MX 330 ekran kartına sahip sisteme göre bir tık daha fazla performans veriyor.
O kadar bütçem yok hocam. i5 1035G1 MX 330 mu daha iyi performans verir yoksa Ryzen 5 3500U Apu laptop mu?

Testlerde i5'li bana bir tık önde geldi arkadaşlarıma sorduğumda da bazılari Ryzen APU bazılari i5 diyor bayağı kafam karıştı.

Hocam aşağıya bırakacağım video sizin fikir sahibi olmanıza yardımcı olur umarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki sistemde i7 10510u işlemci MX 330 ekran kartı, karşılaştırıldığı diğer sistemde ise Ryzen 5 4500u Vega 6 var. İşlemcinin daha yüksek bir model, karşılaştırıldığı AMD sistemin ekran kartının daha düşük bir modeli olmasına rağmen aralarında 1-2 FPS bazen 3-4 FPS fark oluyor. Sizin alacağınız APU'lu sistemde Ryzen 5 3500'u işlemcisi ekran kartı olarak ise Vega 8 olacaktır.

Ryzen 5 3500U almanızı öneririm. Çünkü birkaç ay sonra ben de bunu alacağım. Uzun süre boyuncu araştırıp bunda kararımı kıldım.

Tercih sizin.

Testlerde i5li bana bir tık önde geldi arkadaşlarıma sorduğumda da bazılari Ryzen apu bazılari i5 diyor baya kafam karıştı.
Şuan i5 liyi ben kullanıyorum valorant veya diğer oyunları oynarken aldığım performans çok kötü şuan satıp bilgisayar toplamak için uğraşıyorum eger 0 alacaksan bilgisayar için sana tavsiye verebilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı