O kadar bütçem yok hocam. i5 1035G1 MX 330 mu daha iyi performans verir yoksa Ryzen 5 3500U Apu laptop mu?Hocam ben de Huawei'nin D15 veya D16 modelini alacağım ve YouTube'da üzün süredir araştırmalar yapıyorum. Ryzen 5 3500U Vega 8 olan i5 1035G1 MX 330 ekran kartına sahip sisteme göre bir tık daha fazla performans veriyor.
O kadar bütçem yok hocam. i5 1035G1 MX 330 mu daha iyi performans verir yoksa Ryzen 5 3500U APU laptop mu?
Testlerde i5li bana bir tık önde geldi arkadaşlarıma sorduğumda da bazılari Ryzen apu bazılari i5 diyor baya kafam karıştı.Ryzen 5 3500U olanı tercih etmeniz daha iyi olacaktır.
Testlerde i5'li bana bir tık önde geldi arkadaşlarıma sorduğumda da bazılari Ryzen APU bazılari i5 diyor bayağı kafam karıştı.
Şuan i5 liyi ben kullanıyorum valorant veya diğer oyunları oynarken aldığım performans çok kötü şuan satıp bilgisayar toplamak için uğraşıyorum eger 0 alacaksan bilgisayar için sana tavsiye verebilirimTestlerde i5li bana bir tık önde geldi arkadaşlarıma sorduğumda da bazılari Ryzen apu bazılari i5 diyor baya kafam karıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.