i5-1035G1 sistem Unity kaldırır mı?

Daha fazla  
Merhaba. Benim ASUS laptopum var ve Unity indirmek istiyorum. Laptopumun özelliklerini aşağıda yazdı. Bu özelliklere sahip bilgisayar Unity kaldırır mı? Eğer kaldırırsa, kasar mı?

Bilgisayar özellikleri:
İşletim sistemi: Windows 10.
CPU: Intel(R) Core(tm) i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 1.19 GHz.
RAM: 8,00 GB (mevcut: 7,81 GB)
Ekran kartı: Intel(R) UHD Graphics (bunun ekran kartı olup-olmadığını bilmiyorum ama ayarlardan ekran kartına girince bu çıkıyor. Bilgisayara hiçbir zaman ekran kartı almadım)
Bilgisayarda 327 GB boş alan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Benim ASUS laptopum var ve Unity indirmek istiyorum. Laptopumun özelliklerini aşağıda yazdı. Bu özelliklere sahip bilgisayar Unity kaldırır mı? Eğer kaldırırsa, kasar mı?

Bilgisayar özellikleri:
Ekran kartı: Intel(R) UHD Graphics (bunun ekran kartı olup-olmadığını bilmiyorum ama ayarlardan ekran kartına girince bu çıkıyor. Bilgisayara hiçbir zaman ekran kartı almadım)

İşlemci yeterli gibi. Depolamanın SSD olduğunu düşünüyorum. RAM 16 GB'a çıkarılırsa daha iyi çalışır. Fakat en büyük problem ekran kartı eğer ekran kartınız dahili ise çok sıkıntı çıkarır.

Bilgisayar özellikleri:

O ekran kartı işlemcinin dahili ekran kartı. Unity sistem gereksinimi çok isteyen bir program olmasa da harici ekran kartınızın olması iyi olurdu. İşlemci yeterli program için. Ama tabii yapılan oyunlar veya yapılacak projeye bağlı olarak değişir. Ama dediğim gibi Unity zaten basit bir program. RAM olarak da en azından 12 Olsaydı iyi olurdu. Eğer yapabiliyorsanız 16 GB çıkarmanızı öneririm. İşlemci kötü olmadığı için değecek bir yükseltme olacaktır. Ayrıca SSD var diye düşünüyorum bende. Yoksa onu da aradan çıkarırsanız iyi olur bütçenize göre tabii.

Merhaba. Teşekkürler. Maalesef, şu anda bilgisayarda hiç bir değişiklik yapma imkanım yok. Peki Unreal Engine 5 ve ya Core Games kasmadan kaldırırmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı