i5 10400 85 dereceye ulaşıyor

Intel'in dahili ekran kartları AMD kadar iyi olmuyor onu demek istemiş. 2200G bile 9900k dahili GPU'da tokatlıyor.

Öyle karşılaştırmak yanlış. AMD'nin çıkardığı g işlemcileri APU ile tasarlanmış işlemciler. Ama Intel'in işlemcilerinde böyle bir durum yok. AMD 3900X de veya herhangi bir g olmayan işlemcisinde var mı? Yok. Intel de normal işlemciler olmasına rağmen var. Bu arada 9900k detayında çok hoşuma gitti. Intel bütün GPU larına aynı IGPU'yu koyuyor. i3-9100F ile i9 9900K'nın aynı anlayacağın.

Neyse yani buradan çıkan sonuç APU sistem diye bir tabir boşuna çıkmamış AMD işlemcileri için. Intel işin o kısmını umursamıyor. Anca internete falan giriyorsun işte onunla. AMD bu konuya ağırlığını veriyor. O yüzden o tercih edilmeli.

Intel işlemcinle oyun oynamaya çalışıyorsun hadi onu geçtim stok fanla oynuyorsun en kısa sürede bir ekran kartı al.

Hocam siz bu işte Inteli linçlemeyi bayağı bir görev edinmişsiniz galiba. Şimdi öncelikle bakın. Ekran kartlı sistem alacak adam g ibareli işlemci almaz. AMD "g" ibareli işlemcilerini ekran kartı alamayacak olanlar için çıkartıyor. APU alacak adam AMD alır. Çünkü bir tek onlarda var. Sen gidip R3 2200G ile GTX 1660 kullanacak değilsin.

Şu anlık durumum yok ama 7-8 aya yakın bir 1660 alacağım mutlaka.

Bu ısılarda kullanman için çok uzun bir süre. Tavsiyem ikinci el bir kart al 200-300 TL olsa bile.

@The G.O.A.T ancak APU işlemci alıp sonradan ekran kartı ekleyebilir? Sonuçta öyle kullanabilir. Ancak Intel tarafında öyle bir seçenek yok. Neyi zorluyorsun anlamadım. Ben zaten Intel kullanıyorum.

Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…