i5 10400 RTX 3060 sistem düşük GPU kullanımı

DX 11-12 seçenekleri arasında geçiş yapar mısın? BF yeni oyunları 12'de daha stabil sonuç veriyordu diye hatırlıyorum.
İkisini de denedim sonuç dx12 de daha iyiydi.
DX 11-12 seçenekleri arasında geçiş yapar mısın? BF yeni oyunları 12'de daha stabil sonuç veriyordu diye hatırlıyorum.
Bu bir tek BF5 için değil tüm oyunlarda düşük gpu kullanıyor.

Hocam 1080p ultrada oynuyorum işte.
Şimdi doğrudan sisteminle ilgili donanımsal herhangi bir sorun olup olmadığını bilmeden tek bir olasılık üzerinden yürümek doğru olmaz. Gönderdiğin yorumlar da durumu anlamak için yeteri kadar çözümleme yapmak için objektif veriler sunmuyor.

Şimdi doğrudan sisteminle ilgili donanımsal herhangi bir sorun olup olmadığını bilmeden tek bir olasılık üzerinden yürümek doğru olmaz. Gönderdiğin yorumlar da durumu anlamak için yeteri kadar çözümleme yapmak için objektif veriler sunmuyor.
Ekran kartı testi yaptım eğer sorunlu ise yarıda kesilir dediler kesilmedi testin sonunu kadar devam etti sonuç 135 avg min 133 max 140 55 derece sıcaklık ile bitti ama işlemci testinde %100 kullanım olmadı nedense.

Ekran kartı testi yaptım eğer sorunlu ise yarıda kesilir dediler kesilmedi testin sonunu kadar devam etti sonuç 135 AVG'min 133 Max 140 55 derece sıcaklık ile bitti ama işlemci testinde %100 kullanım olmadı nedense.

Depolama olarak ne kullanıyorsun belki SSD kronik arızalıdır başka bir depolama cihazıyla deneyebilir misin?

Depolama olarak ne kullanıyorsun belki SSD kronik arızalıdır başka bir depolama cihazıyla deneyebilir misin?

Hocam 1080p ultrada oynuyorum işte.
1080p ULTRA'da gayet de güzel besliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer oyunlarda da sorun varsa yorumları pölüm pörçük teker teker atmak yerine hangi oyunlar olduğunu, gerekirse MSI Afterburner bieleşen kullanım değerleriyle beraber fotoğraf veya video yükleyip o şekilde derdini anlatabilirsin, biz de burada elimizden geldiğince kısa bir tahminde bulunabiliriz.

1080p ULTRA'da gayet de güzel besliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğer oyunlarda da sorun varsa yorumları pölüm pörçük teker teker atmak yerine hangi oyunlar olduğunu, gerekirse MSI Afterburner bieleşen kullanım değerleriyle beraber fotoğraf veya video yükleyip o şekilde derdini anlatabilirsin, biz de burada elimizden geldiğince kısa bir tahminde bulunabiliriz.

Akşama dönüş yaparım hocam şu an yapamam desteğin için sağol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı