reonaslyhness
Kilopat
daha mı iyi olur dersiniz ve önerebileceğiniz model var mıSorunları göze alarak RX 5700 XT alınabilir 2060S harici alternatif yok.
daha mı iyi olur dersiniz ve önerebileceğiniz model var mıSorunları göze alarak RX 5700 XT alınabilir 2060S harici alternatif yok.
Hocam kumar oynamak gibi bir şey. Eğer elinize gelen kartta sorun yaşamazsanız 2070-2070S gücünde bir kartınız olacak. Eğer sorun yaşarsanız keşke 5-10 FPS az alayım fakat kafam rahat olsun diyeceksiniz. Ben tarafımı 2060S’ten yana kullanıyorum. Attığınız model de gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun.Daha mı iyi olur dersiniz ve önerebileceğiniz model var mı?
sistemle alakalı bir sorun mu pek anlayamadımHocam kumar oynamak gibi bir şey. Eğer elinize gelen kartta sorun yaşamazsanız 2070-2070S gücünde bir kartınız olacak. Eğer sorun yaşarsanız keşke 5-10 FPS az alayım fakat kafam rahat olsun diyeceksiniz. Ben tarafımı 2060S’ten yana kullanıyorum. Attığınız model de gayet güzel. Şimdiden hayırlı olsun.
Bilmiyordum söylemeniz iyi oldu çok teşekkür ederim öneriniz için@reonaslyhness AMD sürücü konusunda NVIDIA’dan çok geride olduğu için özellikle RX 5700 XT kullananlar yeşil ekran, mavi ekran veya oyun oynarken bilgisayarın aniden yeniden başlaması gibi sorunlar yaşıyor. Ne kadar yeni sürücülerle düzeldi dense de hâlâ sorun yaşayan bir çok kişi var.
Hocam fiyatı ne kadar bütçemi aşıyorsa biraz daha bekleyebilirim tabiiGalax EX > Gaming X. RTX 3060'ı bekleyin kesinlikle.
Hocam fiyatı ne kadar bütçemi aşıyorsa biraz daha bekleyebilirim tabii
Daha tanıtılmadı.Hocam fiyatı ne kadar bütçemi aşıyorsa biraz daha bekleyebilirim tabii
Galax modelleri stoklara gelirse 5K veya 4.5-5K arası olur bence 3060 Ti'nın. 3060 çok daha ucuz olur.
Tamamdır o zaman bekleyeceğim teşekkür ederim önerileriniz içinDaha tanıtılmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.