i5 10400F 1660 Super sistem oyundayken donup yeniden başlatıyor

Sweet Cupcake

Hectopat
Daha fazla  
Sistem: i5 10400F.
ID-Cooling SE 214 XT'a ARGB soğutucu.
MSI H410M a Pro.
Team Force TUF yellow 8x2 3200 MHz CL 16 RAM.
MSI GTX 1660 Super Ventus.
Corsair cw 550W PSU.
Adata su 630 480GB disk.
PNY CS 900 1 TB disk.

Merhaba arkadaşlar. Ben oyun oynarken PC donup kalıyor sonra kendini yeniden başlatıyor. Bu durmadan olmuyor. Günde 2 defa oluyor. Sistem gereksinimlerimi yazdım. Hata falan da vermiyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı. Pek maddi durumum da yok. PC'yi zor almıştım. Sorun neyde sizce? Fotoğraf falan atamıyorum çünkü şu an bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gündür var bu sorun ondan önce hiç olmuyordu PSU'yu test etme programı var mı varsa yaparsam PC'ye bir şey olur mu bozulursa bir şey yapamamda CS'de de oluyor bu pek oyun fark etmiyor. rainbowu 4 yıldır oynuyorum
OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC bu program ile yapılıyor ama detaylarına hakim değilim, programı bilen arkadaşlar yardımcı olur ya da youtube da kullanım videosu vardır.

OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC bu program ile yapılıyor ama detaylarına hakim değilim, programı bilen arkadaşlar yardımcı olur ya da YouTube'da kullanım videosu vardır.

Videosunu izledimde bir şey anlamadım pek bilgisayardan anlamıyorumda bilen arkadaşlar yardım etse güzel olur aslında.

OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC bu program ile yapılıyor ama detaylarına hakim değilim, programı bilen arkadaşlar yardımcı olur ya da YouTube'da kullanım videosu vardır.

Test ettim 10 dakika azmı bilmiyorum ama işlemci ve PSU test ettim belleği test etmedim arkadaşlarım sorun olur dedi test ettim testlerde işlemci ve PSU'da bir sorun bulmadı.

1686845500654.png

Sorun galiba PSU'da araştırdım internetten bu hata PSU'ya işaret
Priz değiştir dedi birisi onu da yaptım olmadı PSU değiştireceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı