i5-10400F için anakart ve kasa önerisi

Kasa olarak attığım Everest 4 fanla geliyor Zalman 2 fanla geliyor.
Everest ürünlerini genel olarak önermiyoruz. Fan sayısı az ama Everest'in fanları genelde pek kaliteli olmuyor. Zalman almanız daha mantıklı olur. Eğer renkli fan ve daha iyi bir model istiyorsanız paylaştığım modele bakabilirsiniz.

Everest ürünlerini genel olarak önermiyoruz. Fan sayısı az ama Everest'in fanları genelde pek kaliteli olmuyor. Zalman almanız daha mantıklı olur. Eğer renkli fan ve daha iyi bir model istiyorsanız paylaştığım modele bakabilirsiniz.

bu kasayı e spore den sipariş verdim 424tl ye baya hoşuma gitti bütçenin üstüne çıktık ama olsun

Bu

B460 yerine B560 anakartlarıda bekleyebilirsiniz.
Bu kasa çok iyi değil gibi.

hocam bu anakartı sipariş verdim ama videosunu bulamadım hiçbir yerde hep wifi sürümü çıkıyor kafam karıştı bi tık

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı