i5 10400F için sıvı soğutucu önerisi

PiedraV2

Centipat
Daha fazla  
İşlemcim: i5 10400F.
Anakart: Gigabyte H410M-H v3.
Bütçem: 1000 TL taş çatlasa 1100TL ve altı bir sıvı soğutucu arıyorum. Ne tür bir soğutucu önerirsiniz?

Kasa modelinizi yazar mısınız? Bu fiyat bandında sıvı soğutucu olmaz. İyi bir hava soğutma alabilirsiniz.

Görsellik amacıyla mı istiyorsunuz yoksa performans mı? Zira işim görülsün yeter diyorsanız sıvı soğutma gereksiz o işlemciye. Ek olarak bu fiyata 240mm kalmadı, 120mm sıvı soğutmalar da hava soğutmayla benzer performansta ve daha pahalı.

Bu fiyatlara 120mm sıvı soğutucu alınabilir onun yerine kasanın hava akışı iyi ise güzel bir hava soğutma alınabilir.

Sarı sitede şu ilana rastladım. Soğutucu ihtiyacım olsa ve kasam desteklese parayı basar alırım.

Kasa modelinizi yazar mısınız? Bu fiyat bandında sıvı soğutucu olmaz. İyi bir hava soğutma alabilirsiniz.
Kasa: Thermaltake versa j23

Sarı sitede şu ilana rastladım. Soğutucu ihtiyacım olsa ve kasam desteklese parayı basar alırım.

Görsellik amacıyla mı istiyorsunuz yoksa performans mı? Zira işim görülsün yeter diyorsanız sıvı soğutma gereksiz o işlemciye. Ek olarak bu fiyata 240mm kalmadı, 120mm sıvı soğutmalar da hava soğutmayla benzer performansta ve daha pahalı.
İşlemcim biraz ısınyor ve üstündeki soğtucu eskş bir soğtucu öğüzdem değiştirmem gerekiyor ne önerisiniz

Bu fiyatlara 120mm sıvı soğutucu alınabilir onun yerine kasanın hava akışı iyi ise güzel bir hava soğutma
Masterair MA610P iyimidir?

Son düzenleme:
Kasa: Thermaltake Versa J23

Kasa: Thermaltake Versa J23

İşlemcim biraz ısınyor ve üstündeki soğtucu eskş bir soğtucu öğüzdem değiştirmem gerekiyor ne önerisiniz?

Master Air MA610P iyi midir?

Master Air MA610P iyi midir?

Eski bir soğutucu, stoğu olmayan bir ürün. Ben olsam almazdım. Garantili sıfır ürün almak varken ne kadar kullanıldığı belli olmayan yıpranmış fanı almam.

İşlemcim biraz ısınyor ve üstündeki soğtucu eskş bir soğtucu öğüzdem değiştirmem gerekiyor ne önerisiniz

Öneririm @celilemrednsmnt attığı linktekini alabilirsiniz sizin işlemcinizi rahat rahat soğutur diye düşünüyorum ancak alırken işlemcinize uyumlu aparatların olup olmadığına, herhangi bir kırık vs. dikkat edip alırsanız pişman olmazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı