i5 10400F PC RTX 3060 eagle OC ekran kartını kaldırır mı?

sirjuan

Hectopat
Merhaba, 3060 eagle OC 12 GB ekran kartını almayı düşünüyorum ancak sistemimin kaldırması konusunda bilgim olmadığı için konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

İşlemci: Intel i5 10400F.
Anakart: Gigabyte H410M S2H.
RAM: 8 GB Corsair 3000MHz.
PSU: 750W Toughpower (10-15 senelik)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 3060 eagle OC 12 GB ekran kartını almayı düşünüyorum ancak sistemimin kaldırması konusunda bilgim olmadığı için konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

İşlemci: Intel i5 10400F.
Anakart: Gigabyte H410M S2H.
RAM: 8 GB Corsair 3000MHz.
PSU: 750W Toughpower (10-15 senelik)
PSU patlarsa sistem çöp olur.

Rami kesin olarak mı dual yapmam gerekiyor yoksa bu şekilde de bir süre idare eder mi hocam?
2 tane RAM olması işlemciyi rahatlatır ve darboğazı azaltır. Bunun dışında 16 GB kapasite ile oyunlara gerekli yeterliliği sağlamış olur. Bu önemli bir konu. Tek RAM idare edersin ama birçok oyunda takılma, donma yaşarsın.

2 tane RAM olması işlemciyi rahatlatır ve darboğazı azaltır. Bunun dışında 16 GB kapasite ile oyunlara gerekli yeterliliği sağlamış olur. Bu önemli bir konu. Tek RAM idare edersin ama birçok oyunda takılma, donma yaşarsın.
Teknik olarak ciddi bir sorun ile karşılaşmayacaksam en azından beni 3 - 4 ay idare edecekse sadece donmalar sorun değil hocam ama dediğim gibi teknik olarak ciddi bir sorun yoksa :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı