Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.109 Çözümler 4 20 Kasım 2022 #1 RAM 8+8 3200MHZ CL18 16GB SSD veya HDD modeli HDD Ekran kartı RX 6600 Anakart H510M-A İşlemci i5-10400F Niye kasıyor bilmiyorum. Sistemim yeterli düzeyde olduğunu düşünüyorum. Oyundayken 36 FPS alıyor, drop sorunu var ve yetersiz video hafızası gereksiz uygulamaları kapat, yetersiz bant genişliği diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022
Niye kasıyor bilmiyorum. Sistemim yeterli düzeyde olduğunu düşünüyorum. Oyundayken 36 FPS alıyor, drop sorunu var ve yetersiz video hafızası gereksiz uygulamaları kapat, yetersiz bant genişliği diyor.
Çözüm murataldemir 20 Kasım 2022 Rowns dedi: Ekran kartını 2 aydır güncellemedim. Sadece bu oyunda yaşadım. Güç planı ayarlarına nereden bakıyoruz? Güç planı dengelide. Genişletmek için tıkla... Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa Güç planı düzenle > Güç planı oluştur > Yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın.
Rowns dedi: Ekran kartını 2 aydır güncellemedim. Sadece bu oyunda yaşadım. Güç planı ayarlarına nereden bakıyoruz? Güç planı dengelide. Genişletmek için tıkla... Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa Güç planı düzenle > Güç planı oluştur > Yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın.
murataldemir Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #2 Driverların güncel mi? Güç plan ayarların da yüksek performansda mı? Ve sadece bu oyunda mı drop sorunu yaşıyorsun? Artı 0 Eksi
Driverların güncel mi? Güç plan ayarların da yüksek performansda mı? Ve sadece bu oyunda mı drop sorunu yaşıyorsun?
KS KS Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.109 Çözümler 4 20 Kasım 2022 #3 murataldemir dedi: Driverların güncel mi? Güç plan ayarların da yüksek performansda mı? Ve sadece bu oyunda mı drop sorunu yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını 2 aydır güncellemedim. Sadece bu oyunda yaşadım. Güç planı ayarlarına nereden bakıyoruz? Güç planı dengelide. Artı 0 Eksi
murataldemir dedi: Driverların güncel mi? Güç plan ayarların da yüksek performansda mı? Ve sadece bu oyunda mı drop sorunu yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını 2 aydır güncellemedim. Sadece bu oyunda yaşadım. Güç planı ayarlarına nereden bakıyoruz? Güç planı dengelide.
murataldemir Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #4 Rowns dedi: Ekran kartını 2 aydır güncellemedim. Sadece bu oyunda yaşadım. Güç planı ayarlarına nereden bakıyoruz? Güç planı dengelide. Genişletmek için tıkla... Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa Güç planı düzenle > Güç planı oluştur > Yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Rowns dedi: Ekran kartını 2 aydır güncellemedim. Sadece bu oyunda yaşadım. Güç planı ayarlarına nereden bakıyoruz? Güç planı dengelide. Genişletmek için tıkla... Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa Güç planı düzenle > Güç planı oluştur > Yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın.
KS KS Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.109 Çözümler 4 20 Kasım 2022 #5 murataldemir dedi: Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa. Güç planı düzenle > güç planı oluştur > yüksek performans. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bir de öyle deneyeyim. murataldemir dedi: Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa. Güç planı düzenle > güç planı oluştur > yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam şimdi de 23 FPS veriyor. murataldemir dedi: Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa. Güç planı düzenle > güç planı oluştur > yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam şimdi de 23 FPS veriyor. murataldemir dedi: Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa Güç planı düzenle > Güç planı oluştur > Yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam limit varmış. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
murataldemir dedi: Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa. Güç planı düzenle > güç planı oluştur > yüksek performans. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bir de öyle deneyeyim. murataldemir dedi: Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa. Güç planı düzenle > güç planı oluştur > yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam şimdi de 23 FPS veriyor. murataldemir dedi: Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa. Güç planı düzenle > güç planı oluştur > yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam şimdi de 23 FPS veriyor. murataldemir dedi: Güç plan ayarlarını yüksek performansa alıp bir denemelisin. Eğer ki orada seçeneklerde gözükmüyorsa Güç planı düzenle > Güç planı oluştur > Yüksek performans. Ve oyun içi FPS sınırlaması varsa limitsiz olarak ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam limit varmış.
murataldemir Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #6 Rowns dedi: Tamamdır hocam bir de öyle deneyeyim. Denedim hocam şimdi de 23 FPS veriyor. Denedim hocam şimdi de 23 FPS veriyor. Oldu hocam limit varmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır iyi oyunlar dilerimm Artı 0 Eksi
Rowns dedi: Tamamdır hocam bir de öyle deneyeyim. Denedim hocam şimdi de 23 FPS veriyor. Denedim hocam şimdi de 23 FPS veriyor. Oldu hocam limit varmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır iyi oyunlar dilerimm