i5 10400F sistem nasıl?

TRdarnees62

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar. Konu başlığında da belirttiğim gibi i5 10400F, 8 GB RAM, 256 GB SSD, GTX 1650 4 GB Linux işletim sistemli bilgisayar sizce oyun için iyi bir bilgisayar mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar. Konu başlığında da belirttiğim gibi i5 10400F, 8 GB RAM, 256 GB SSD, GTX 1650 4 GB Linux işletim sistemli bilgisayar sizce oyun için iyi bir bilgisayar mıdır?
İsterseniz Windows da kurabilirsiniz, sistemin performans sorunu yaşatacağını zannetmiyorum. Onun dışında RAM, SSD, ekran kartı vb. markalarını da belirtirseniz daha iyi yorum yapabiliriz.

HDD'ye oyun kurması yüklenme zamanlarını bir hayli arttıracaktır, tavsiye etmem. Benim önerim dengeli olması açısından 500-512 GB bir SSD kullanması.
2 tb lik var zaten hdd sonradan ssdyi yükseltirim
Aleykümselam, bilgisayar fena değil hocam. Eğer fiyatı uygunsa alınır. Tam olarak fiyatı ve özelliklerinin hepsi nedir?

Hocam bunu evkurdan almayı düşünüyorum peşin fiyatı 6500 küsur taksitle alındığı zaman 8 bin küsure çıkıyordu bir dakika bakayım markasına falan.
Aleykümselam, bilgisayar fena değil hocam. Eğer fiyatı uygunsa alınır. Tam olarak fiyatı ve özelliklerinin hepsi nedir?

SSD'nin RAM'ın modeli DDR kaç olduğu yazmıyor sadece ekran kartı NVIDIA GEFORCE muş markası onu görebiliyorum.

2 tb lik var zaten hdd sonradan ssdyi yükseltirim

Hocam bunu evkurdan almayı düşünüyorum peşin fiyatı 6500 küsur taksitle alındığı zaman 8 bin küsure çıkıyordu bir dakika bakayım markasına falan.

SSD'nin RAM'ın modeli DDR kaç olduğu yazmıyor sadece ekran kartı NVIDIA GEFORCE muş markası onu görebiliyorum.
Hangi pc linkini atabilirmisiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı